Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomads Byron Bay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1644 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1644 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
10.0

Very cool hostel with plenty of activities organised even when the weather wasn't very good and brilliant hot tubs open all day. Staff were very pleasant and helpful throughout my stay. The king room was perfect for myself and my girlfriend to relax. Will definitely be back if I am in the area again!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • thomasschafer97
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 čer 2017
9.4

A great hostel with a really good atmosphere, but I was very annoyed to see that they didn't have recycling bins - it's 2017? Luckily there are recycling bins on the street outside where I could take recycling

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
9.7

Room was great! People were very friendly & place was clean! Would stay again if in the area

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • magda_ja6708
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 čer 2017
4.9

Me cambié 2 veces de habitación porque no pide aguantar el OLOR que tenían. La primera que me dieron tenía olor a queso, la segunda a cebolla y finalmente me cambiaron a una dónde me pusieron SOLA y con toda la alfombra llena de Moho y un olor desagradable. Cocina y baños sucios. Hay muchos jóvenes que trabajan a cambio de hospedaje, y limpian muy así nomas. Pagué por wifi premiun y no anduvo. Hostel muy grande y no genera un clima para conocer gente. NO VOLVERÍA y NO LO RECOMIENDO!!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čer 2017
8.0

It's low season now in Byron, so it was not near as busy as it is in summer. But they still do activities every night of the week that make it easy to meet new people. It's nice that breakfast is for free but it is very limited. Also, they run out of cups and plates quite early on. Bathrooms were good, clean and nice showers. Room was good too, bit damp, but clean enough. It is a real party hostel, but then again that's everything in Byron...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 kvě 2017
9.4

Awesome place. Clean bathrooms and nice bed rooms with balcony. Wifi didn't really work though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
29 kvě 2017
9.1

Great place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 kvě 2017
8.3

This place is huge. If you want to party with a ton of 19 year olds, go here. It can get loud.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 kvě 2017
8.6

A bit pricey but so is everything else in Byron Bay. Great hostel!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • beninedewith3576
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 kvě 2017
7.4

Hostel was prima. Alleen erg Pech met een hele vieze kamer.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.