Hostelworld.com

Nomad Buzios Seashore Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 846 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 846 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
6.0

I feel that this hostel rating was overrated. I would recommend it to party with a group of friends since it is the best location right on the busy street, which maybe justify the high price. Staff was very friendly, but there is no backpacker vibe and the dorms are very average and quite noisy if you want a quiet night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

la verdad que me fui del hostel mas que contento, con el lugar, la calidad de gente y lo mejor de todo la ubicacion!! 100% recomendable, volveria sin dudarlo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
8.9

Falto mas alcance de wifi. Se podría ambientar el espacio de bar de mejor manera, con música x ejemplo. Buena estadía.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
7.7

Para destacar: Su servicio de desayuno, muy completo!! Para mejorar: La comodidad en las habitaciones (los colchones son muy incómodos), el alcance de la red wifi a todo el hostel (llega únicamente al área de recepción) y el servicio de sus empleados. Me paso la situación de pedir una manta de abrigo al personal que estaba a la noche y de decirme que no había. Al día siguiente le comento la situación a otro empleado y me dice que hay mantas y que el problema es que no quieren ir a buscarlas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
10.0

Me encanto!!Hermoso ambiente y las personas que trabajan ahi 10 puntos!! llevo lindas amistades

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 úno 2017
5.1

Really disappointing stay. No atmosphere at the hostel at all, it was really quiet in the high season. The place had the audacity to charge R$8 for a tiny can of beer and then told us we couldn't bring in our own alcohol. I didn't enjoy my stay so opted to leave 1 day early. The hostel refused to refund me the night which I feel is a disgrace, considering how empty the hostel was. WiFi was only available in a 1 metre radius of the reception and was difficult to connect to.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
7.1

A localização é excelente, fica bem no meio de agitação da Rua das Pedras e é pé na areia ! O apartamento que fiquei tinha cheiro de mofo muito forte, é escuro e fica bem em frente a copa, em baixo da escada e próximo a recepção, então, para quem se incomoda com barulho, não recomendo, pois se ouve os passos na escada e o pessoal se reúne na copa até tarde da noite para conversar, ouvir música e beber. O café da manhã é razoável, tem frutas, frios, pão, sucos(aguados), geléia e manteiga.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
8.6

La ubicación del hostel es ideal si buscás estar en el centro y vida nocturna. Muy bonito lugar y bien preparado, para ser hostel es bastante caro pero quizás se justifica por la ubicación y el tipo de habitación. La playa del lugar no es buena y para ir a otras playas necesitas de algún medio de transporte. Algo que tienen que mejorar es el servicio de internet, porque dice wifi gratis pero nosotros nunca tuvimos en la habitación, ni en otros puntos del hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 led 2017
7.4

Todo muy bien, lastima q nos desaparecio un vestido d eun cuarto privado el cual nunca aparecio.......

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2017
6.0

Zeer matige kamer, airco niet te reguleren, bedden slecht. Aangelegen srand vinden wij vies en ongezellig. Wifi deed het niet. Locatie en personeel is super.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.