Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomad Buzios Seashore Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 890 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 890 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Peru, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2017
9.1

Best hostel in Buzios!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 dub 2017
6.0

Não tem clima de hostel, funcionarios com extrema má vontade, não tem educação para fornecer informações basicas da cidade. Ja me hospedei 2 vezes pois a localização é muito boa, é a unica vantagem, pois nem orientação de como pegar um taxi com bagagens na rua das pedras eles fazem

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
7.4

Maintaining the hotel is totally missing. No bedlamp in the room No hot water in showere. No control for AC

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • ailintorrieri
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
8.0

Buena ubicación para viajar sólo, sobre la costa y acceso a la playa aunque no es linda para meterse. Buen desayuno. Habitaciones pequeñas, mi baño con gotera al llover. Incómodo pedir que prendan el aire o apaguen. Seguro tener gente en recepción 24hs. Julieta Argentina me dió mucha información, con los recepcionistas que hablaban portugués tuve inconvenientes. Cocina poco equipada y muy pequeña. Los cuartos de planta baja entran algunos insectos, algo común en todo Buzios

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
6.9

Ubicación inmejorable. Buena atención del personal. No me gustó la habitación para nada.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.1

O hostel é muito bem localizado. Próximo do taxi boat, pier, bons restaurantes, comercio e afins. Possui uma praia em frente boa para ir no último dia de estada, para pegar uma praia rápido, tomar um banho e realizar o check out a tempo. As instalações são justas para um hostel, simples, mesmo assim aconchegante. A cama de casal era formada por duas de solteiro, mesmo assim foi funcional para descansar. Café da manhã muito gostoso. Com opções de frutas, pães, geleias, sucos e afins. Recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • anchileon
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
9.4

Excelente el trato, por la fecha había poca gente pero había calidez y buena onda de parte de todos. Julieta excelente, incluso me acompañó a una excursión. Le falta un poco de amor al lugar pero es pintura y cosas sencillas las cuales ya estaban arreglando en estos días. Definitivamente volvería!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
7.4

Excelente atención del personal, en especial de Julieta Longone. Muy buena vista desde el comedor, muy buen desayuno. La habitación era de 8 pero estaba dividida en dos ambientes de 4. En mi caso resultó beneficioso pero quizás en grupos de 8 es un dato útil a tener en cuenta antes. La habitación era bastante oscura y la escalera para subir a las camas es demasiado angosta y en forma de caracol (se complica subir y bajar el equipaje por la misma). La ubicación es excelente, la atmósfera también.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
9.4

In front of the beach! amazing view (i got surprised the first day i was going to breakfast!), nice people - and good recomendations from them, the best ubication - a few blocks from the restaurants in front of the beach, and literally in front of lots of stores and shops and restaurants. Its a lot more of what you paid for! I think its more like a hotel boutique than a hostel with a few more services.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
8.0

Foi a terceira vez que fiquei no nomad. A localização é excelente, é o que me faz voltar lá. Mas desta vez: A sala que tem televisão estava sem televisão; O ar do quarto (Bardort) estava demorando a gelar; O frigobar do quarto não estava gelando nada; Usei a geladeira (coletiva) do hostel e também nao estava gelando muito Tinha uma funcionaria que não sei nome, mas foi a unica brasileira que vi na recepção,que achei rude, sebosa e antipática. Bem diferente de todas que já conheci lá.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.