Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nomad Buzios Seashore Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 812 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 812 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
Nomad Buzios Seashore Hostel Located at Rua das Pedras 25, , Buzios.
Nomad Buzios Seashore Hostel
Brazil
Buzios 28950000 Rua das Pedras 25
89% 812
-22.7554853 -41.8885731
Nomad Buzios Seashore Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • annaliesetaylor3137
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 lis 2016
8.9

Great location by the sea and good seating for relaxing above the beach. Our room was quite dark and we couldn't fit our standard sized padlock in the lockers so our stuff wasn't very secure but lovely all the same. Great breakfast, best we've had in Brazil!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
9.4

El lugar es perfecto para disfrutar de la playa.. pero le falta iluminación en las noches en la terraza del área común :). Abigail

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2016
9.7

La hubicacion es inmejorable! Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 lis 2016
7.1

O hostel é muito bem localizado, bem no lugar mais movimentado da cidade. Mesmo assim os quartos são bem tranquilos e silenciosos. Fica bem em frente a praia, não é uma praia muito bonita, mas é possível nadar nela. Acredito que possui poucos banheiros pela quantidade de hospedes. Os banheiros foram limpos apenas uma vez por dia, e como são muito utilizados, acabam ficando em péssimo estado. O chuveiro de um dos banheiros estava queimado. O bar do Hostel oferece bebidas muito caras.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2016
8.9

Pasamos unos dias geniales .el desayuno ok .el personal muy amable .y la vista de la habitacion ipanema es bellisima .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 lis 2016
9.4

Não cumprida a questão do wifi que é anunciada. O wifi funciona somente na recepção e muito mal nas áreas comuns. No quarto nem pega.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 lis 2016
9.7

+ Location couldn't be better: directly on the beach (and in walking distance to a lot of other nice beaches), close to many great restaurants, bars and where the nightlife happens + The view from the breakfast area is amazing + Very clean + Very helpful and friendly staff + Atmosphere I don't have anything negative to mention. When I was there (Nov 2016), Google maps showed a slightly wrong location: it's on Rua das Pedras and Av. José Bento Ribeiro Dantas, look for "La Pizza Quadrada".

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 říj 2016
10.0

Impecable todo la atencion la ubicacion el desayuno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 říj 2016
10.0

Una espectacular ubicacion y la gente de alli te hace sentir muy comoda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • xaxa
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 říj 2016
9.4

Extremely well located, where all happens day and night life included. Close to the pier for boat tours, water taxi, the shops. The fact it is located in the pedestrian-only area adds a good plus. The staff is super helpful. Dorms are clean and smell-less. I will definitely go back if I have the chance to visit Brasil again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.