Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No.8 Willesden Hostel London

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 3421 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 3421 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
4.6

Dirty rooms.. dirty washrooms/showers. Dirty sheets. Lot of noise from opening doors from other costumers.. A lot of traffic.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
9.4

Only problem is not enough bathrooms for showering so you have to wait, and Fridays are loud but everything else is wonderful the staff is great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 dub 2017
10.0

Easily accessible from the tube, clean beds/showers and a very helpful staff! Great budget stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
7.7

No wifi connection in the room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • rzuccali
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
8.9

El hostel está bien ubicado y es fácil llegar. Siempre hay personal si necesitas ayuda y limpian todos los días.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 dub 2017
9.7

Check-out is a little early at 10, but there are plenty of facilities. I will definitely go back next time I'm in London.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
10.0

Superb facilities, and really friendly helpful crew there (Cheers, Deni ! ) Best in London when we talk value per price!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
6 dub 2017
10.0

The big asset of the hostel is the team, very friendly and helpful. The location is the best you can get, good bus and underground connections. Facilities are excellent, you get a full working kitchen, toilets and a nice communal area, in addition to the pub which always offers a nice atmosphere and events.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
2.0

I did not like this place at all. Literally worst hostel ive ever stayed in and ive had my fair share of them. They had a £20 deposit for my key but I had to leave before the the reception was open and didn't get it back. First I booked a private room, I would expected maybe a toilet or just a toilet to share with only women. No they only had 4 SHOWERS &TOILET for the ENTIRE hostel. So that left with people waiting in line. Also our bed was held together by zip ties, the room was dirty

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kypr, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 dub 2017
3.7

there is no internet in the rooms the fridge NEED rush. shelves

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.