Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

No.8 Tottenham

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 976 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 976 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
6.0

You do get what you pay for, so we had a decent stay for the price. However, we would have paid more to have nicer facilities next time. There are only 3 bathrooms/showers to share (one very very small one) and they were not the cleanest. The room has a small locker inside so be sure to bring your own lock. Reception is only available from 9:30am to 11pm most days, so if you're like us a like to get an early start on the day, that can be tough. You'll have to check out early the night before.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
5.1

if you are a man and you like football or plays video games or ping pong, and you like to meet people lookings for just job and not open mind about travel its perfect!! i dont want to talk about location, its depends what you want watch game of soccer its great location but if you prefer lost times in transport to get city center of london it s perfect! safe area and good bars and watch football!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • HarriHonkanen
  • Finsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 dub 2017
9.1

Definetely value for your money! 7-8€/night, trainstop is 5min walk away, foodmarket couple of minutes walk away! Cheap beer in the pub downstairs, staff was very helpful and kind. I will definetely come back sometime!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
8.9

Really nice and cool staff, cool atmosphere and good people around. 👍

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
9.4

Hostal sencillo, calidad-precio genial! esta retirado del centro pero en 30 min se llega. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 dub 2017
10.0

It was really good

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2017
7.7

Discrimination, they do not accept people over the age of 38?

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
6.6

Preis-Leistungsverhältniss ist gut. Ich war für ein Wochenende mit einer Freundin in London und wir haben eine günstige Unterkunft gesucht. Wir sind dann im No. 8 Tottenham gelandet in einem 10er Schlafsaal. Das Personal ist super nett und hilfsbereit und der Pub unter dem Hostel ist auch preiswert. Wir hatten allerdings Schimmel im Zimmer und nur zwei Steckdosen auf 10 Betten, aber bei dem Preis kann man das mal verkraften.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2017
10.0

Ambiente molto carino, staff gentile e disponibile. molto buona la posizione con la fermata della metro a 500m e proprio di fronte all'ostello la fermata del bus n.149 che portava direttamente in centro. Camere essenziali con letti veramente comodi e servizi a ogni piano. consigliatissimo a tutti

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
16 bře 2017
8.6

Everything ok with the price you pay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.