Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nirvana Hostel Taganga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 114 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 114 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2017
8.3

Pasamos 2 noches en el hostal y nos gustó mucho. Los clientes son casi todos jóvenes viajeros y él atmósfera es muy bueno. La cocina abierta 24h/24 también nos encanto. Mi único punto negativo sería sobre la líe pieza de las habitaciones aunque no era muy grave.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2017
9.7

Letto comodo, cibo molto buono a prezzi contenuti, bella piscina, a 5 minuti dalla spiaggia, frequentato prevalentemente da ragazzi e ragazze trai 18 e i 24 anni. Esperienza positiva.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 čvc 2017
9.7

Muy lindo hostel. Muy buena atención de quienes atienden ahí

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rodritejero
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 čvc 2017
7.7

es un hostel de joda israelita. lo bueno que tiene es taganga. el resto Ni.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
23 čvc 2017
8.9

We had a great time at this hostel, we stayed here twice. The main receptionist, Natalia, was amazing. So helpful and polite, she made our stay all the more better. Food was cheap and tasty. We did two tours through the hostel and both were fantastic!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rotemsnir
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
20 čvc 2017
10.0

Awesome hostel, amazing air conditioner, nicr pool, great restaurant in the hostle. Would definitely recommend this place :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čvc 2017
9.7

Very well located, this hostel is pretty amazing. The shared rooms are big, the beds and sheets are clean and confortable, the pool site is wonderful and the restaurant is awesome.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2017
10.0

Es un excelente lugar, la atención muy personal, muy buen servicio de orientación, explicación sobre la zona extraordinaria, , súper recomendado, volvería sin pensarlo!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2017
8.6

Me gustó mucho el lugar, tiene un ambiente muy agradable y las personas que atienden son muy amables y atentas... definitivamente lo recomiendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola Laura, muchas gracias por tu comentario, fue un placer tenerlas hospedadas con nosotros, las esperamos pronto, recuerden que tiene el 15% de descuento en su próxima estadía en san gil o en taganga.. saludos...

  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2017
10.0

The staff were always friendly and very helpful. The accommodation was very clean and a welcoming. A fantastic place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi Nicole thanks you very much for your comment, it was really nice to have you here with us, come back soon and as we told you en your next visit you have or in our hostel in san gil you get 15% off.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.