Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nice Way Cascais

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 188 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 188 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.1
Nice Way Cascais Located at Rua Conde Ferreira, 117, , Cascais.
Nice Way Cascais
Portugal
Cascais Cascais 2750 Cascais Rua Conde Ferreira, 117
93% 188
38.6959063 -9.4221845
Nice Way Cascais
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
12 zář 2016
6.9

Definitely geared toward the surfing crowd. Staff was friendly and helpful, but overall the place is noisy and crowded. The building is basically a frat house. The bathroom on my floor was extremely dirty, the beds were literally plywood boxes, like a cheap coffin.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2016
9.4

Nous n'avons passé qu'une nuit mais nous avons beaucoup apprécié cet endroit. Merci au personnel pour l'accueil et d'avoir été aussi arrangeant !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 zář 2016
6.6

The staff was pretty unfriendly and unwelcoming. I have met amazing people at every hostel I have stayed at with the exception of here. The atmosphere was cliquey and I felt pretty uncomfortable the whole time I was here. Also....The surf lessons were already sold out when I arrived.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 zář 2016
10.0

nice place staff are really really really nice. feel like live with friends , super nice place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 srp 2016
8.3

Buen hostel si te gusta el ambiente surfista, gente agradable y buena ubicacion.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 srp 2016
9.4

Ein super Hostel um Leute kennen zu lernen und gemeinsam tolle Tage zu verbringen. Zum surfen lernen bestens zu empfehlen aber auch um einfach nur zu chillen. Betten sind super gemütlich und Zimmer sind geräumig. Kann dieses Hostel somit ohne Bedenken weiter empfehlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 srp 2016
10.0

Das beste Hostel in dem ich je war, super freundliches Personal, toller Außenbereich und auch die Nähe zum Stadtzentrum und zum Strand ist Top. Die Zimmer sind auch gut und man hat unten durch einen Vorgang auch relativ viel Privatsphäre für ein 8 Bett Zimmer. Zweimal am Tag werden Surfstunden angeboten, welche auch super waren, die Surflehrer sind sehr gut.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2016
9.7

Brilliant hostel, would definitely go back. Great staff too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 srp 2016
10.0

I booked one night more at least. Nice surf school offering. Very friendly. Very helpfull. Best part of my trip!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2016
9.1

Chill hostel, wel echt een surfhostel! Helemaal chill, ontbijt is echt top en de ligging van het hostel ook! De bedden slapen erg lekker!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.