Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Mansion House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 276 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 6.1
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 276 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 6.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
4.0

Das Zimmer war sehr dreckig, und die Möbel teilweise kaputt. Auf dem Schrank lag eine halbvolle Essensdose. Dem Schimmel nach lag sie schon länger da. Sauber gemacht wurde in dem Zimmer schon lange nicht mehr, was man an den großen Staubknäulen erkennen konnte. Die bettlaken hatten Flecken und in dem Zimmer roch es komisch, sodass das Fenster geöffnet bleiben musste. In den Gemeinschaftsduschen und -toiletten war ebenfalls Schimmel. Das Frühstück war auch alles andere als ansprechend.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
8.6

Good location with great staffs. With this price i think its okay to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
8.0

A localização é excelente, o único ponto de melhoria são os banheiros que apesar de estarem limpos não tem um aspecto muito agradável por serem apertados e mal iluminados

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
9.7

En general muy bueno, sobretodo la ubicación 😍🇬🇧🚀

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • martinrocha6249
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 úno 2017
9.1

Great location. Nice staff. Clean installation. Very recommendable for the money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
8.6

La ubicación del sitio y su precio es lo que lo hace un perfecto sitio donde alojarse unos días en Londres. El personal fue muy amable con nosotros y salimos encantados. Solo una pega: la calefacción estaba excesivamente alta y no se podia regular. Por todo lo demás, un sitio 100% recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2017
4.0

The only good thing about this hostel is the location, really close to Hyde Park but regarding all the rest, I don't even know where to start from. Dirty rooms, dirty bathrooms, the sheets were not cleaned and probably used some other time by someone before me. The place for the breakfast fast most a room with dirt tables and when I saw it, I decided not to eat anymore. If you want to have a more decent stay, do not chose this hostel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 led 2017
6.0

Mal tenu.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2017
7.4

Was good and the Recepcion Guy was frendly EBay and the New Girl Spanish the breakfast is fany but is ok 👌:)

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
5.7

I only spend one night here. It's more a residence than a hostel. I got there at midnight, the doorman waited for me, that was nice. But I had to climb with all my luggage up to the fourth floor using the stairs, almost fainted on the way. The room was disgusting. Its more a residence than a hostel, in my room there was people living there for a while. Very safe, the give you a key to the front door, and also a private drawer. Very good quality-price.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.