Hostelworld.com

Neverland Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 779 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 6.7
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 779 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 6.7
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 8.4
Neverland Hostel Located at Bogazkesen cad. no:96, Beyoglu, Istanbul.
Neverland Hostel
Turkey
Istanbul 34425 Bogazkesen cad. no:96, Beyoglu
80% 779
41.0301856 28.9793694
Neverland Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2016
8.6

My friend and me had a really good stay, we enjoyed so much. Atmosphere and decorarion was really nicea as well. However, cleaness was very poor... 2nd floor shower and room 9 had a ver bad smell. Very nice stay though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 pro 2015
2.0

We thought that the hostel would be a bit alternative but that was too much. People smoked everywhere, the kitchen was dirty and disgusting, we found a sock in our room, the room was frozen even with the heater on and when it is snowing outside you really appreciate this factor, there are no blanquets... The staff weren't really helpful they didn't even know when the buses were going to the airport or where exacty the bus stop is, they barely speak English.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
30 pro 2015
6.9

Fine for a brief stay. Quite a difficult walk from any transport in winter thanks to snow/ice, would be better in summer. We stayed first in a twin room on the first floor but were moved on the third night as the music from the lounge is so loud that it was impossible to sleep even with earplugs, and it stopped only at 3am. The new room on the fourth floor was quiet but very cold and wifi didn't work. Staff are okay. Good free breakfast. Everything was clean. Rooms need more power outlets.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • tagmacc6690
  • Kypr, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 pro 2015
9.1

Staff can make your staying hell or heaven. Here I felt in heaven. I heard when people were outside to go back to hostel, they were telling 'let's go back home' by meaning to ho back to Neverland. It is a very giving hostel, tea and coffee like a river, stream 24 hours. Good lounge, good people to hang out, very central and almosy in the heart of Cihangir. I also like its rebel spirit and cosmopolit atmosphere. I cannot suggest this place enough.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 pro 2015
9.4

Best breakfast always confortable with çai and coffee all day!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2015
8.3

Nuestra estancia fue bastante buena, llegamos bastante tarde sin avisar y no tuvimos ninguna pega para hacer el check in. El personal es muy amable y te ayudan en todo lo que pueden. El desayuno es completo y típico, no esperéis encontrar bollerías o colacao. Pero nos gustó mucho y comimos de todo. Por otro lado, las literas eran un poco inestables, además cada cama tenía un juego de mantas y sábanas diferentes y a mí me tocó una manta y otra más pequeña polar, los pies o la cara me picaban.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 lis 2015
8.0

가격이 저렴해서 딱 저렴한 가격만큼 해요 냄새가 좀 나서 여자분들은 안좋아할듯 혼숙 도미토리룸에 여자 숙박자도 스탭 빼고 저뿐이었음 스텝 친절하고 아침 터키식 조식으로 괜찮았어요 위치도 탁심 근처라서 이동할때 편했구요 사실 청결상태는 지금까지 다녀본 호스텔중 최악이었어요 ㅎㅎ 발 디디고 싶지가 않았음 그러나 저렴하니까 감수했죠 감수했어야했죠..........ㅎㅎ

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
5 lis 2015
9.7
Přeloženo: Google

Neverland byl takový zvláštní místo. Tato lokalita je úžasná, z kopce je tramvajová linka a do kopce je Istikal, takže můžete chodit všude! Kuchyně a chladničky můžete použít spoustu společných prostor, pěkné a útulné. Pokoj byl prostorný a snídaně byla úžasná! Tolik výběr. Zaměstnanci byli připraveni nám pomoci s čímkoli, co jsme potřebovali. Pohodlné, čisté, pozitivní a sociální, měli jsme úžasný čas s novými přáteli po celém světě. Velmi doporučuji toto místo a prostor, neuvěřitelnou hodnotu za peníze! Díky :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.