Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 268 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 268 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
9.7

Location couldn't be more perfect right in the center and felt more like a hotel than a hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
9.4

A estado genial. REPETIRÍA todos los años. Los colchones una pasada de cómodos. .personal otro 10. Me ha encantado !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 pro 2016
9.4

Great place. Would have stayed longer!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • natalymanrique
  • Peru, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 pro 2016
10.0

Nos gustó mucho este hospedaje. Nos permitieron guardar el equipaje mientras paseábamos, antes de hacer nuestro check in. Los colores de las habitaciones son muy lindos, todo estuvo muy bien.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ksa0310
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 pro 2016
9.4

신축이라 깨끗하고 좋아요. 직원 상시 카운터에 있어서 새볔에 체크아웃도 되고 좋고 짐보관 선뜻해줘요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 lis 2016
9.4

It was the perfect fit for me having my own single private room with ensuite to break up my week of other dorm style hostel accommodation. The location was very central and I got the best nights sleep both nights I stayed. This is also probably the quietest time of year to be in Granada, so that also probably helped!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 říj 2016
8.3

Great location and rooftop bar. No activities together.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 zář 2016
8.0

Incredible central location makes this a great value for your money - room was not super clean, but manageable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 zář 2016
9.7

I was super impressed with this hostel. I wish I could have stayed longer. The location was great and the rooms were perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.