Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Musicology Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 545 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 545 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2017
10.0

Ein ausgezeichnetes, gut ausgestattetes (TV/Netflix/PS4/Chillraum, Bar, saubere Küche und Bäder) Hostel mit sauberen Zimmern, sehr freundlichen und hilfsbereiten Mitarbeitern, sowie einer perfekten Lage im Zentrum der historischen Altstadt Bogotás. Dazu sehr preiswert. Das Musicology Hostel kann ich nur weiterempfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 zář 2017
4.0

The room we booked was not available so we ended up sleeping in a bunk bed. Silverfish bugs in the room, and the bartender decided to start playing a game of 'hit the empty cans' around midnight. Even at these prices it is a bad value for your money.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
9.4

O hostel Musicology é um ambiente agradável e acolhe muito bem aos viajantes, e isso ocorre graças ao bom atendimento e acomodações adequadas. Creio que um ponto que pode ser melhorado é a manutenção da limpeza dos banheiros e providenciar algumas melhorias nestes ambientes, como colocar ganchos nas paredes para toalhas e prateleiras para roupas e material de higiene.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2017
10.0

Un hostal que no pasa inadvertido por su encanto tanto el espacio como el personal que lo lleva y sin lugar a duda un lugar de encuentro multicultural.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 srp 2017
5.7

Awful experience! Booked an ensuite room for two nights. Arrived to find our room had been taken and we had to stay in a basic room and wait until 12pm the next day to check in to the correct room. There was no hot water, the shower was freezing cold. On checkout they overcharged us for our room we finally agreed a price but we still had to pay for two nights in an ensuite. I would definitely not recommend this hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 srp 2017
9.1

I'm probably a bit old for this hostel. Lovely interior and facilities are fine, the only downside they had lost keys for the room but it's between owners so will be rectified soon I'm sure! Bar is handy but a bit dark and smokey. 2 days enough in Bogota

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • MartinR11
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
28 čvc 2017
8.6

This hostel needs bookings. I had a 6-8 bed (2 seemed to be out of commission) to myself for 2 nights, really comfy beds and good lockers under the beds. Kitchen needs a bit of TLC. There is a bar at the back which I wish I went into earlier to mix with the other guests and staff earlier. The staff don't speak English but if the previous American owner is around you will be alright. Really helpful guy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 čvc 2017
6.0

Equipe atenciosa, mas não sabiam ajudar miifo com informações da cidade (muitos viajantes trabalhando no hostel). Quartos antigos e com roupa de cama velha (tenho dúvidas se trocaram a da minha cama quando fiz check in). O banheiro do quarto era escuro e mal limpo. Havia um banheiro na área comum, porém era aberto e muito frio, pois entrava vento. E havia poucos banheiros. Apesar de não ser muito seguro a noite, o bairro é lindo e perto dos principais pontos turísticos. Bar interno legal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • gpcarnevale
  • USA, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
16 čvc 2017
10.0

This place was great! Good wifi, comfortable beds, nice kitchen and lounge areas. It's a very short walk to the big central plaza.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • SarahLk
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2017
5.4

Nous sommes outrées par le comportement du personnel. Lors du règlement de notre note, ils se sont trompés et nous ont demandé le lendemain via Facebook de leur envoyer de l'argent sur leur compte pour rattraper leur erreur. Nous avons été très surprise par la demande, Martin ZUbia nous a insulté et Alexander Kalinowski nous a carrément souhaité de mourir. C'est extrêmement scandaleux et nous espérons que les propriétaires réagiront en conséquence. C'est dommage car c'est un bon hostel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×