Hostelworld.com

Muffin Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 528 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 528 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.6
Muffin Hostel Located at Hegigasse 9, , Salzburg.
Muffin Hostel
Austria
Salzburg A-5020 Hegigasse 9
76% 528
47.7931929 13.0341947
Muffin Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 zář 2015
8.0
Přeloženo: Google

Velmi pěkný pokoj (3 lůžka s vlastní koupelnou), s dostatkem místa. Klíče od pokoje přišel s roztomilou plněné myš připojené, což bylo poněkud těžkopádné, ale hezké. Ne tak docela schůdný od starého města a vlakového nádraží, ale autobusy jsou docela levné a dostat do az hostelu jejich používání je velmi pohodlné.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2015
6.3

Wanted fan and coffee which were unavailable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2015
7.7

-2. Spiegel wäre im Zimmer sinnvoll -Wlan nur in der Lobby,schade

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
27 srp 2015
7.7

Free muffin on arrival. Cheap considering Salzburg is an expensive city. location is pretty average. Wifi only in lobby. It was some kind of student accommodation. Atmosphere wasn't great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
23 srp 2015
6.6

Auberge plutôt sympathique avec jardin et terrasse très appréciés. Mais prix de la chambre à 3 lits trop élevé et injustifié par rapport à la petite chambre fournie... Sommes un peu déçue et avons même écourté notre séjour à Salzbourg du fait du prix de la chambre.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
21 srp 2015
6.0

Security; Dorm doors left open because other guest didn´t use their key to lock them. No lockers in rooms! Location; Bit off from center of town Staff; Many of them were working sick and tired. Not their fault obviously.. Atmosphere; Mostly nice! Cleanliness; Clean as any other hostel, nothing to complain! Luggage room smells heavily like smoking room.. Value for money; Bit expensive for a being hostel! Facilities; Summer time hostel.. Basicly nothing working! Cafe-machine. Wifi.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2015
9.7
Přeloženo: Google

Ula, Sonia, Sebastian a Iga udělal můj pobyt velký jeden. Přátelský personál se skvělé tipy o tom, kam jít a doporučení. Zůstane znovu.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot, hope to see you again! :)

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 srp 2015
8.9

It is a good hostel only 20 minutes away from the center city by walk. Everything was good and they gave us a muffin when we arrived! Staff was helpfull, told us about some good places we needed to go. Would definitely stay again even though the atmosphere was very calm, not the best place to meet new people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, thanks for the review! We're glad that you enjoyed your stay at our hostel :)

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 srp 2015
3.7

The staff at this location were quite rude. They were not from Salzburg either so didn't really help me when I asked for places outside the tourist area. The room wasn't ready when I arrived and it was quite dirty when I walked in. I'm a fast walker and it's about 20min from the very edge of the city centre. Additionally, what I was charged on the website was different from their advertised price at their reception. They had a good washing area though

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Nasito
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 srp 2015
9.7

Está genial. No está en el mismo centro pero se llega rapido. El entorno es muy bonito y el ambiente muy agradable. Lo recomendaría sin dudarlo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.