Hostelworld.com

Mr. Rome

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 239 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 239 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.9
Mr. Rome Located at Via Umberto Biancamano 23, , Rome.
Mr. Rome
Italy
Rome 8 00185 Via Umberto Biancamano 23
85% 239
41.8877101 12.5106382
Mr. Rome
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 dub 2016
9.7

This is a really chill place. The owners are so so so nice, the atmosphere is great, the wifi was super fast, overall cool place. There are no lockers, but I didn't mind. I felt really safe the whole time. Highly recommend this place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
9.4

This was my favorite hostel so far. It is right near the main metro line and is a ten minute walk from the Colosseum. The staff is enormously friendly and helpful and give the best recommendations for restaurants and side trips. I highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

J'ai réservé plusieurs mois à l'avance à l'auberge Mr Rome. Malheureusement, pour des raisons indépendantes de leur volonté, la chambre n'était pas disponible. Très gentiment ils nous ont adressé à une autre auberge la Casa Barberini, avec laquelle il collabore dans ce genre de situation. Etant donné la situation, l'équipe de Mr Rome a vraiment été très professionnelle et m'a rassuré en tous points. De plus, l'auberge Casa Barberini était vraiment géniale. Je recommande donc viv

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 dub 2016
10.0

Excelente la atención del personal, Ovido y Fernanda, no sólo te recepcionan te organizan y te informan la mejor manera de conocer roma. Les agradecemos x toda la info y la buena onda!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 dub 2016
9.7

Helpful staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
5 dub 2016
8.9

Great value hostel in Rome. Book early it gets snapped up pretty quick

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 dub 2016
9.4

Omg, the staff's restaurant recommendations were the best. Even hearing him describe the food was amazing. The beds were decent and I made friends there

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2016
10.0

We had an amazing stay and we were super welcomed by the friendly and helpful staff. I totally recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 bře 2016
9.7

Mr. Rome has to be one of the best hostels I've ever stayed at. The hostel is quite small, basically a floor in a residential building. The staff was incredibly friendly and helpful in providing recommendations for things to do and places to eat. It is located a short walk (maybe 15 minutes) east from the Colosseum, which was far enough away from the touristy region without being too far away. I would definitely stay at this hostel again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 bře 2016
8.6

테르미니역에서 정말 가깝고 바티칸 빼곤 웬만한 관광지랑 가까워요. 콜로세움 들어가려면 엄청 오래걸리는데 숙소가 가까워서 아침에 좀 일찍 일어나서 개장시간 맞춰가는게 부담스럽지 않을정도 예요. 씻을때 다른 숙박객들이 따뜻한 물 다 쓰기전에 씻어야하는게, 따뜻한물 다 쓰면 안나와서 첫날은 찬물로 씻었네요. 한가지 안좋은점은 잘때 주는 이불이 엄청엄청 얇아요. 제가 묵은게 3-4월 이라서 이불이 얇아진건진 모르겠는데 거의 천 수준이라 바들바들 떨면서 잤어요. 그 건물 꼭대긴데 엘리베이터가 없어서 21kg짜리 짐 울면서 옮기고 뭐 그런거 빼면 주인아저씨나 일하는 사람들도 다 친절하고 가격도 로마 물가에 비해 비싸지 않고. 간판이 크게 없어서 그 주변에서 좀 헤맸네요. 진짜 가정집 처럼 생겼어요. 그런것 만 알아두면 다 괜찮아요.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.