Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Moscow Home-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.8
Dobré 459 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 6.7
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 5.0
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
6.8
Dobré 459 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 6.7
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 5.0
  • Zařízení 6.7
Moscow Home-Hostel Located at 2 Neopalimovsky per.3, , Moscow.
Moscow Home-Hostel
Russia
Moscow 119121 2 Neopalimovsky per.3
68% 459
55.7391071 37.5825869
Moscow Home-Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • carolinasanchez
  • Uruguay, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 zář 2016
2.0

I just spent one night and left. It's the worst hostel I've ever been to.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2016
3.7

Si pueden pagar un poquito más, NO se queden. Un hostal donde vive gente extraña. Incomodo por donde lo mires. Muy sucio. El espacio común lleno de viejos y viejas que no dejan de mirarte como si fueras un bicho. No hay privacidad. Las chicas q trabajan ahí muy amables.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
22 srp 2016
7.7

Friendly helpful staff Close to center of town

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 srp 2016
6.6

Soap can be added to the sinks and showers. Ventilation is really important as the rooms has a little smell. Staff is not bad, but a hostel is a place for people temporary visiting and NOT Living in the facility !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
9.4

Хостел порадовал тем, что ориентирован на многонациональные группы, так что скучно здесь наверняка не бывает) необходимые удобства, отзывчивый персонал, особый уют. думаю, еще увидимся :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
9.4

Its wonderful hostel!Love it so much!Its very comfortable,nice and cosy!Thank you Moscow Home Hostel!Next time I will come to you again)))

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 srp 2016
6.6

В принципе хостел неплохой ,не хватает сейфов и в ванной хотелось бы чтобы было почище )

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
6.9

Lo mejor: ubicación y disposición del personal a ayudar y estar atentas a nuestras necesidades. Lo peor: los diferencia entre las fotos y la realidad. Más allá de que el hostel tenga algunos años, podría mantener su limpieza.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
29 kvě 2016
6.3

It's not what a western traveler would consider a proper hostel because the majority of the people live there. Beware of the security, if you have new / expensive shoes or sandals, don't leave them in the room. Apart from that, the staff is very friendly and the facilities are not bad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 kvě 2016
6.3

Ich war für einen Backpack Trip für 4 Tage in Moskau. Nach dem ich mich an die Lage gewöhnt habe (40 Min.zu Fuss zum Kreml), nutze ich täglich die Metro. Zur Metro Station waren es 15 Minuten zu Fuß. Von dort gingen zwei Linien in ca.5-10 Min.in die "Innenstadt". Zum Hostel selbst: Das Personal war wirklich sehr kompetent & gab gute Auskünfte/Tipps. Das Zimmer war gut. Ich hatte ein Zweibett Zimmer gebucht. Toilette und Dusche schrecklich: Sehr dreckig,alt und stinkend. Ich ekelte mich.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.