Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosaic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2,621 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2,621 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.1
Mosaic Hostel Located at Via Cernaia 39 B, , Rome.
Mosaic Hostel
Italy
Rome Lazio 00185 Via Cernaia 39 B
85% 2621
41.9065290 12.5003457
Mosaic Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 pro 2016
9.7

Muy buen servicio, y los mejores desayunos, solamente si agregaran toallas seria mejor, gracias.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Estonia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 pro 2016
9.4

If you need peace and calm, then Mosaic is a answer. Staff was very helpful. Ok breakfast. Normal wifi. Good starting point. Both metro stops was quiet near.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 lis 2016
10.0

24h security Clean place Also free breakfast They are very helpful They speak English and español

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 lis 2016
8.3

La ubicación es buena.. sólo q de noche no hay mucha gente.. el hostel está muy bueno. Y el desayuno es bastante abundante Lo que me llamó la atención lo que cobran de tasa.. en otro hostel q esta a dos cuadras de ese me cobraron €2 por día y ahí 3.50.. me quede tres días así q hubo mucha diferencia de precio. Hay q tenerlo en cuenta!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 lis 2016
9.4

Pasamos una sola noche en este hostal pero notamos que tiene excelente calidad, estuvimos en una habitación privada para 2 persona y era bastante amplia, limpia y bien equipada. El desayuno tenía disponibles bebidas calientes, jugo, cereales, leche, agua, variedad de pastelería. La distancia desde la parada de Terravisión es de 8 cuadras aprox, aunque de noche es un poco solo llegar hasta el hostal, no vimos peligro alguno. Recomendado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
2 lis 2016
9.1

Mosaic has a nice staff, great location by Termini Station, free breakfast in the morning, and our room was spacious and comfortable. However, I think this hostel is better-suited for couples and friends traveling together, as it has more of a hotel vibe and the common area is not great for socializing. My only complaint would be the lack of Wi-Fi signal in our room, but that was a very minor issue. Overall it was great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 říj 2016
7.4

Loved my time here. Definitely not a youth hostel. Do not expect planned pub crawls or events. I never had the breakfast, but other people always seemed to be enjoying it. Transportation was close as well as the city center. The staff was great when I interacted with them. I would recommend this place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 říj 2016
7.7

The most good point is: It is near the main train station. Don't have a big expectation for breakfast and there isn't any cheese. To be very be careful in bathroom because the material of the floor is not good. Any time you can slip.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Arseneault17
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
24 říj 2016
7.1

Shower had no pressure but other that that great hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
23 říj 2016
5.4

Nosso quarto era suíte privada. O chuveiro pingava água e não conseguia manter uma temperatura estável ou era extremamente quente ou fria. Reclamamos com o hotel e eles disseram que iam verificar mas nada foi feito e ainda nos trataram como se fosse algum problema nosso. No dia seguinte não só os pingos ficaram ainda mais raros como a água não esquentava de jeito nenhum. Pedimos ajuda novamente e fomos mal tratados novamente e tivemos que tomar banho em banheiro público de outro andar até o fim.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.