Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Momotown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 461 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 461 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Bulgaria, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2017
9.4

Great people, wonderful location. A place where you can feel the beauty of Krakow

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2017
9.7

It is a great Place to stay!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
6 zář 2017
8.6

Nice clean place in a good location. As to atmosphere, there was a large group of people hanging out in the common room but they didn't speak English. I had the room to myself the first night, and the bathrooms are clean and new.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2017
7.7

Very nice place and staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • kshntn
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2017
9.1

One of the best hostels I have stayed... Friendly and cheerful people at the reception. The place is clean and tidy. Also free safes for every bed. Recommended hostels to stay in Krakow...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 srp 2017
8.6

The staff was really helpful. However, there was an interesting mixture of people: on thw one hand eldery 50+ couples, on thw other hand partying youth who were too loud in the night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 srp 2017
8.3

Super Lage, direkt daneben ist eine Absinth Bar mit sehr schöner Atmosphäre.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nicoleanouk8678
  • Nizozemí, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 srp 2017
6.9

In the middle of the party district, so be prepared for that - early sleeping not possible, because of loud people on the street.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2017
4.6

3 nights at this hostel and in all of them our neighbors played extremely loud music from 01:30 am until 03:00 or even 06:00. We complained several times at the reception and the staff talked to them, but they didn't respect the quiet times. The walks are so thin that the music and voices echoed in our room extremely loud. It was impossible to sleep. The walls trembled with the loud music. The hostel management just ignored our complaints which was very disappointing. I don't recommend it at all

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • timspyra8670
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2017
10.0

Great experience

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×