Hostelworld.com

Mojzo inn

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 1914 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 1914 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
9.7

We had such a lovely stay here. Unfortunately we didn't realize we had to take an overnight train and had to cancel our second night however the one night we did stay was amazing. The free beer and rooftop are amazing and the vibe they create to get everyone talking and hanging out is exactly what you would want while travelling. The location is PERFECT and the staff is so so Helpful. They helped us book a train and ensured we got the tickets and to the station on time. THE BEST! 🖤

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • astridwachs
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 úno 2017
10.0

This hostel has the best of everything: location, staff, breakfast, beds - I could go on. If you're looking for a nice hostel, this is it. The staff is the sweetest staff I have ever encountered, the breakfast is amazing and the beds are really good. Great location - near the beach but without all the noice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • wnflcjs4
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 úno 2017
7.7

처음 찾아갈 때 구글보고 빠른 길로 갔는데 언덕도 심하고 길도 찾기 어려움. 센터로 우회하는게 휠씬 편함. 센터와 거리적으로 가까움. 도미토리방 자체에 키가 없음. 대신에 락커 제공. 그외의 시설들은 좋음. 스탭들은 친절함.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 úno 2017
9.4

This hostel is clean and has comfortable beds. The bin under the bed fit my backpack. They even have a secure parking lot if you have your own motorbike. The staff make this a wonderful place to be. They know each guest by first name! They recommended good food and have a cool family dinner option.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 úno 2017
10.0

Great location, super friendly staff, and fantastic breakfast and happy hour! Couldnt be better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 úno 2017
10.0

Great hostel in a great location.. staff could not do any more for you Rhett were great.. even brought out a cake for my boyfriends birthday made the day so special was like "home away from home"..definitely recommend staying here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 úno 2017
10.0

Friendly staff with great information! Place is awesome with a warm and friendly vibe!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 úno 2017
10.0

Really enjoyed my stay here, great place 2stay when your in nha trang, and easy 2find

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 úno 2017
9.7

Good hostel, quite location behind the street. Breakfast was awesome, staff very friendly. Nha trang isnt worth to visit, maybe for 2-3 nights to rest at the beach but town is very touristic. Take a twin room, its bigger and has a balcony and window.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bolivia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
9.7

Muy bueno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.