Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Milhouse Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1470 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1470 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2017
9.7

Muito bom! Recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2017
9.7

Ficamos em 3 quartos diferentes e no primeiro o chuveiro não era muito quente! No resto foi ótimo! Muito limpo, staff super atencioso!! Muito bem localizado, apenas um pouco antigo!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2017
10.0

This place is just perfect for any young traveller. They're party but not too much, everything is nice and clean and the staff is helpful and friendly

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čvc 2017
8.3

Really comfy beds and close to the main square. Beds have a reading light and socket which is convenient and rooms are a good size. Free breakfast comes with a portion of scrambled eggs and loads of fruit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2017
9.1

Muy bueno !! Esta cerca de la plaza de armas y el desayuno es bastante rico y variado ! 100% recomendado

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
26 čvc 2017
7.1

The hostel is quite big and has some good social areas (but they're outside so it's cold). The bar was busy both nights and the staff were friendly. The breakfast was really poor though. We bought breakfast both mornings (16 soles) and what came out was completely different to what was on the menu. We complained and they did nothing about it. I wouldn't recommend getting food here. It's overpriced and terrible compared to the restaurants you can find around the plaza.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nannymeeren162
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 čvc 2017
10.0

Fijne, schone plek met een super enthousiast en behulpzaam team! Ook voor 50+!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
25 čvc 2017
8.0

Hot showers and great breakfast! Limited security, no keys and anyone can walk into the rooms. Good vibe though, social!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2017
10.0

Nossa estadia foi incrível, os funcionários são extremamente atenciosos, dependências sempre limpas sem contar a ótima localização!!! Super recomendo!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
22 čvc 2017
8.0

We chose the hostel only because we were doing the Inca Trail through Bamba who have their offices there. We had previously been staying in another, cheaper hostel in Cusco. The rooms were basic but comfortable although very cold at night. The bathroom was very open and drains could be very smelly. Breakfast was decent and the in-hostel restaurant and bar and architecture was great ! Good food at reasonable prices. Overall, we felt that the hostel didn't justify the extra cost.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.