Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1764 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1764 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • chmodas1870
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
10.0

Gostei muito

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
10.0

Everything was great. Best friendly, helpful & professional staff! Free barbecue every Saturday! Clean and good location.The best hostel in Miami Beach. I will recommend it 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
9.7

Muy buen servicio y atención, muy cómoda habitación con baño privado, con desayuno incluido, recomendado!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

I had a very great time at the hostel. The staff is very professional polite and hardworking. Manager and his staff puts a lot of effort in customer service which is well appreciated by me. Thank you very much Miami Hostel in making my South Beach vacation such a memorable one.If you want to enjoy in a comfortable and sociable environment, meeting interesting people from all walks of life then this hostel is where you want to be. THANKS AGAIN GUYS AND HOPEFULLY I'LL SEE YOU AGAIN SOON

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
9.7

Exelente atencion de Vito,Jesus y Genesis,su predisposicion es digna de comentar,exelente lugar,recomiendo y volvere.Adrian,Argentina.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tulaydemircioglu8576
  • Turecko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

Excellent hostel, amazing staff, great location, clean, good kitchen and cheap! The best hostel in Miami Beach. Daily breakfast

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 dub 2017
4.9

Bad place for solo female travellers. There was loud music all the time and creepy guys hanging around. Male night staff didn't care. I told one man not to touch me and another followed me around telling me his life story and asking me out. All the women were hiding in their bunks on their laptops. I'd have done the same if I didn't have to wait for the machine to wash my clothes three times- the machine had covered them in brown stuff on first use! Female morning staff seemed nice.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 dub 2017
9.7

Excelente Hostel. Tranquilo y comodo , cerca de supermercados centro comercial , bares , Resto , etc. El personal que trabaja hace que todo funcione perfecto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 dub 2017
8.0

Nice hostel! Can't say anything bad about it. Nice people working there, SoBe is reachable within a 10 min walk, clean rooms. Would definitely come back!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2017
10.0

Fue mi primera vez en un lugar como este y quede encantada, el servicio fue excelente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.