Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 1710 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 1710 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • KYO0920
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2017
9.1

立地、雰囲気、スタッフの対応、全てに関してとても満足している。もしも再びマイアミに訪れる機会があれば、私はもう一度このホステルを選ぶだろう。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 bře 2017
8.6

Very clean Hostel. In this case i would stay there again. But the free breakfast is only one bagel with a small jam. Furthermore the staff is all the time busy and sometimes a little bit rude. I recommend them to change there check in time. But the location, the cleanliness and the prize makes this hostel to one of the best hostel in Miami. I highly recommend it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
8.9

Good for the price, very nice location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
15 bře 2017
7.7

Meu quarto ficava bem de frente com a mesa de bilhar então o barulho e a musica incomodaram na hora de dormir.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • georginaparis5676
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 bře 2017
10.0

Excelente todo !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 bře 2017
8.0

Very basic hostel, easy walking distance to a Whole Foods

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • moni_sbg
  • Austria, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
9 bře 2017
6.9

not my favourite part of Miami, but great for partying. within walking distance of bars, restaurants and the beach. easy to get there from the airport. loved the bathroom within the room! code at door doesn't seem too secure, door often didn't shut properly. there's not always someone at the reception. people in my room didn't interact much, unsure if that's unusual.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 bře 2017
10.0

Great place! Recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2017
7.4

una masa Vito!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 bře 2017
10.0

Excellent!!! This team make you feel at home since the moment you get in. I am definitely staying here in my next visit to Miami. Amazing vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.