Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Hostel

  • 810 Alton Rd. Miami Beach, FL, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1657 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1657 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2017
8.0

Walking 15 mins to Miami beach, not a bad location, the atmosphere is excellent, ppl chat and entertain in the entertainment area, but the light in the room is so dark, and it is a little bit cold in the room as well, but anyway, not a bad choice for the value

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
7.4

Basic but still good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.7

This place is great! 24/night for a 6 bed all girl dorm with two bath with two showers! The code to the doors are changed every two days and there is a free bagel/apple juice every day for breakfast. Fast free internet on two computers and wifi, free Saturday BBQ, pool table and 10 min walk to the beach! You must stay here when traveling :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
10.0

Muy buen lugar agradable con personas amables cercano a la playa y muy agradables y atentos los del staff del Hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
10.0

The kitchen was very big to cook a great dinner, Saturday at the BBQ was amazing also, very friendly atmosphere and a wonderful staff. I will recommend to others thanks Miami Hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 úno 2017
7.4

There were lockers, but they were not bigger than a shcool backpack, and you need your locker (or you can buy one for $5. I had one with code and everytime I came back it had been fiddled with. No secure lockers (out of reach of other travelers) Other than that, the hostel was pretty good. Wifi doggy in rooms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
8.6

Me gusto mucho el Hostel, muy buena onda la gente es un lugar tranquilo. Me atendieron muy bien y siempre estuvo limpio. Me molesto que hubiese gente que no le importa los demas de la habitacion pero es el costo de vivir con otros.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
10.0

Excelente estadia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
10.0

I was very comfortable, very calm and happy atmosphere. Nice, friendly people. Staffing were very helpful with my needs and questions. Very covinience and close to everything. Away from craziness. I will definitely book again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • dynaryn
  • Venezuela, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
10.0

Ubicación exelente buen ambiente tiene una amplia cocina con todo lo necesario para hacer lo que necesites tiene un bar con buen ambiente parrillada los sábados desayuno gratis y buen personal de staff. Amplio comedor todo ok. 💯 % recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.