Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 1931 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 1931 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2017
6.0

The hostel takes $10 to do an early check in, no matter if there is beds empty. First time I have encountered such policy, gave a bitter taste to the stay. Although rules of no drinking in rooms and no drugs the hostel was full of both. A hostel for younger people that wants to party. The hostel gives drinks to women who goes to the bar in a bikini... speaks for itself.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
9.7

Excelent Hostel. The best I've ever been. Thanks María and Lisa for everything. I would recomend this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 čvc 2017
10.0

Amazing hostel. Super friendly staff. Clean hostel. Lots of peeps to meet. Had a really great time there! We will definitely book this hostel again in the future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
10.0

I had an amazing time great enviroment at the bar bears are cheap ;)! im defetnally coming back again i really recomended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • dianis79colombiana3547
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2017
9.4

Affordable place to stay in south beach and really great atmosphere, parties organized by the hostel points to improve. Highly recommend !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2017
10.0

This hostel is the best deal on South Beach. Just a few minutes walk away from the beach, daily specials and a really friendly staff. Shawnise is such an amazing employee, she always has a smile on her face. Thanks for everything Shawnise! I definitely recommend this hostel if you are visiting south beach. You will meet lifelong friends here and make lasting memories.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 čvc 2017
10.0

Gracias por todo especialmente a Jose , el muchacho que atiende en el front desk que es un genio y siempre atiende amablemente !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2017
10.0

Me siento satisfecha, por el excelente servicio que me han prestado, me ha gustado mucho esta experiencia, pues te la oportunidad de conocer personas de todo el mundo, tambien realizan actividades en las noches y ofrecen un excelente desayuno totalmente gratis, los precios son muy comodos, me siento feliz con esta eleccion. Jose uno de los empleados es una excelente persona, este siempre pendiente de las necesidades de los clientes y les ofrece un muy buen trato.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
6 čvc 2017
6.3

Alquile una habitación privada, pero para poder acceder a la misma debía pasar por el medio de una habitación mixta de 12 camas. Creo conveniente aclarar esto a la hora de ofrecer habitaciones privadas porque quienes lo alquilan desean una privacidad la cual no se les da

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • thiagotavares
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čvc 2017
8.0

Realmente foi bastante agradavel a estada neste Hostel!! Otima localizacAo, bem organizado e com opcoes de lazer variados. Recomendo!!! Voltando a Miami voltarei aqui! Interessante o hostel informar a situacao do estacionamento, pois gastei 20 dollares por dia em "public parking" Att

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.