Hostelworld.com

Miami Beach Bikini Hostel Cafe & Beer Garden

  • 1247 West Avenue, Miami Beach, Miami, USA
Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 1835 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 1835 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • christianbebop
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
7.4

Está muy bien para un par de noches, sin embargo hace falta gestionar más ambiente , hacer eventos que permitan y faciliten la relación entre los huéspedes.... y bueno procurar no poner la música de la recepción a las 6am... de esto esta bien ubicado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.7

Excelente hostel. Jose is the very nice. he helped on everything. Great place and very good location. thanks for all.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
8.6

Bueno el servicio y con beneficios de desayuno dentro del pago.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • harecjusseff
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 led 2017
9.7

Muy bueno, volveré.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
2.0

I was staying at this hostel for just one night and checked out next morning at 8am because i had flight to Dominican Republic at 11am. Guy on reception asked my name, i said yes its me and i was checked out. When i was landing in Dominican Republic i received sms from my bank, they took my money from my credit card for one more night and they also informed me about it on my email. Now i try to get my money back but nobody answer to me.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • angeloabeke
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
10.0

Great Atmosphere

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
9.1

Hello! Bikini hostel is a very nice place in Miami Beach. Outgoing all the day and make new friends from all the world. For me it was a veryvnice experience. Than you so much team bikini, Jose is a very nice Host. I will return!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • nicovear
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
10.0

Todo muy bien, limpio y organizado, excelente ambiente entre los huéspedes y la atención tanto del la chica de recepción como la barman son destacables, volvería a elegirlos sin duda alguna

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
7.4

First receptionist were good, next two I spoke with were either grumpy or preoccupied with mobile phone and did not seem interested to help. Bartenders were pretty much awesome

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 led 2017
4.3

So many weird people here and dirty everywhere especially the common kitchen completely disgusting . Don't believe the pictures!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.