Hostelworld.com

Meramees Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 816 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 816 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 úno 2017
9.4

La doccia non funzionava bene,poco flusso e tuo rubinetto rotto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 úno 2017
9.1

位置很好,去哪了都方便

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
10.0

I have to say the owner is really kind. He will tell you the way to the church the halili market and how much to pay by taxi. The location is in the city center, just ten minutes’ walk to Egyptian museum. Even the bathroom is a little small, it’s clean. The breakfast is 3 pieces of bread with butter、jam and a cup of coffee.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
8.9

Me recomendaron el lugar y no fallaron al hacerlo... Cómodo, limpio y con buen clima. Sólo puedo mencionar que para mí, faltaría un poco más de calefacción, ya que por las noches hacía frío en el hostel. Todo lo demás, de diez! Con seguridad, volvería a pasar mi estadía allí!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 úno 2017
10.0

The Meramees Hostel and staff were definitely one of my favorite things about my trip to Egypt. The staff are friendly, welcoming, helpful and fun. The hostel has a nice social area, comfortable beds, hot showers, clean, centrally located, close to some good places to eat and offers a basic breakfast in the morning. They helped me out with booking and any information I needed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2017
9.7

EXCELENTE LUGAR PARA QUEDARSE UNOS DIAS EN EL CAIRO. EL EDIFICIO AL PRINCIPIO ES MEDIO DECADENTE, PERO EL HOSTEL EN SÍ ES LIMPIO, BARATO, SEGURO Y BIEN UBICADO. LO RECOMIENDO. JMP

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
10.0

Concierge was extremely helpful and arranged everything i need with a good quality choice and price , perfect location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
24 led 2017
10.0

Excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 led 2017
7.4

Booked a double room but got a 6 bed dorm to ourselves instead. Good location and free airport pickup was a plus. Staff were pushy with the tours that they were offering, to the point that you felt intimidated when discussing alternatives with other travellers. Definitely couldn't get unbiased advice. We booked an airport transfer at the end of our stay, another guest was going at the same time but staff insisted on charging us both the full amount for 1 car. Anything to get an extra $

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 led 2017
7.7

Location of the hostel is really central. The room was a bit cold in the morning. The shared bathroom was clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.