Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mendoza Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 686 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 686 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 8.0
Mendoza Inn Located at Aristides Villanueva 470, , Mendoza.
Mendoza Inn
Argentina
Mendoza 5500 Aristides Villanueva 470
86% 686
-32.8919663 -68.8579916
Mendoza Inn
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
10.0

Buenisimo el hostel, la pasé genial. Todos muy buena onda!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 čvc 2016
8.6

The hostel was well located. The room was clean but it was not possible to open the windows to change the air. It was cold at night but the room had a hand heater which made it okay. The bathroom was not all the time clean (depending on the cleaning lady). The breakfast was basic. The overall was okay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2016
9.7

Staff incrível!!!!! Energia mil!!! Voltar? Com ctz!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
21 čvc 2016
6.3

Stayed in a horrible 8 bed dorm our first night. The bunks were so tightly packed in that only one person could walk through the room at a time. Then we were in a 4 bed room, it was more spacious but still not great. The beds sheets and pillows were so horrific that I took photos! On our second night the noise/shouting/music in the common area was stupidly loud and did not stop until 5am. We moved to a quieter, outside room for the rest of the trip to try and get some sleep! Showers were fine.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2016
6.9

Ponto a melhorar, as instalações: portas, maçanetas, armários, camas, parecem bem antigos e necessitam modernização.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 čer 2016
9.7

Really gresg hostel in a prime location. Good kitchen facilities and lovely staff. Really nice relaxing and sitting by the fire or playing a game of ping pong. We had a really late afternoon bus and they happily let us store our bags and sit around waiting

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 kvě 2016
7.1

Great location. Staff are helpful and let me use computer etc. It has a kettle yay! It is perfect if you are looking for a place to crash, good communal areas. The room I stayed in was a bit small but it was perfect to sleep in. They had big lockers in room! They offer lots of tours and days trips too! Good budget hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 kvě 2016
10.0

Muito bom galera, o hostel é tão bom que não dá nem vontade de sair dele. Café da manhã maravilhoso, staff perfeita, procurem pelo Gaston muito simpático e sempre dá ótimas dicas da cidade. Recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2016
10.0

Super Hostel mit wunderbaren Staff (sprechen alle auch englisch)!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 dub 2016
10.0

mi estadia fue espectacular. La atención de la recepción excelente. Super ómodo y limpio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.