Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Masaya Hostel Bogotá

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1030 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1030 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
18 zář 2017
9.7

very nice conferencevoyage.ca

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 zář 2017
9.7

Amazing place. The staff are so welcoming and helpful. The breakfast is included and it is incredible!! Lots of choice and tons of fruits! The location is perfect in la candelaria with a vegetarian restaurant right next door :).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 zář 2017
8.9

We had a double room in absolutely luxury. Although the bed creaked so loud we woke each other up. However the fantastic breakfast more than made up for it. Will visit again just for their scrambled eggs and pancakes :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2017
8.6

Leuk hostel, erg lekker en uitgebreid ontbijt, centraal gelegen, goede sfeer, behulpzame medewerkers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
9 zář 2017
10.0

excellent hostel. propre et dejeuné payant excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 zář 2017
8.3

Really nice place to stay in Bogotá!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • benny_cummo3127
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
4 zář 2017
10.0

Great hostel, we were super happy with this place Awesome breaky, comfy beds, the best shower in Colombia!!!!! Heaps of common areas to hangout and super clean. The cleaning ladies are always doing something and with a smile We would stay here again or highly recommend to friends

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alexvilriv5188
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
2 zář 2017
10.0

Everything is good, maybe it needs more bathrooms, but it is very closed to a lot of good places to eat

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 srp 2017
9.1

Das Hostel hat eine tolle Lage! Mein Aufenthalt war sehr entspannt. Es gab schöne Aufenthaltsräume und nette Freizeitangebote wie Tanzkurse, Jam-Saisson... Ich würde wiederkommen :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 srp 2017
9.1

Very central area such a nice hostel with hot and clean shower. I stayed there one night I realised that my bed was not clean but I still didn't care than at 4 in the morning a guy came and said that I am sleeping in his bed. Appereantly they gave the same bed for both of us

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello Thanks a lot for your comment, we are sorry about the inconvinient with your bed, we can never asigne the same bed to two people, thats why is so important every person take the bed that was asigned at the reception in order to help us do not have this kind of confussions when a new guests is arriving to the room. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×