Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mary's Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1380 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1380 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2017
8.9

Ótimo e super em conta. O quarto não é super grande mas tem o espaço necessário. A cama é ´ótima, tem TV, mesa, local para guardar malas e roupas. Além de ser do lado de um metrô. Voltarei com certeza!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 srp 2017
9.4

Ya habia alojado con anterioridad el 2014, juntio a unos amigos, esta vez con mi pareja actual. A pesar de ser una habitacion pequeña, tenia todos los servicios que uno espera. Cercano al metro y bien muy hubicado, sector tranquilo a pesar de todo. Totalmente recomendado, definitivamente volveria a alojar en este lugar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • msilaacar
  • Turecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 srp 2017
8.9

Great location !! I suggest , but hotel is not clean, really. Anyway. Stayable because of location and security.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čvc 2017
9.7

Very nice hostel! I would share my experience with everyone.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čvc 2017
10.0

Ótimo hotel, higiênico, equipe atenciosa, bem localizado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2017
9.4

Gayet güzel ve rahattı, hemen 2 dakikalık yürüme mesafesinde metro durağı var ve bir çok yere ulaşımı bu sayede kolay. Etrafta Türk ve yabancı restoranlar bulmak mümkün, ayrıca ana yolun karşısında yaklaşık 3 4 dakikalık mesafede carrefour var Özetle, lokasyon bizim için iyiydi metroya otobüs duraklarına bir tren garına çok yakin Temizlik iyiydi , her gün odamız temizlendi Lobide duran 5 görevliden 4ü sıcak kanlıydı 5gece hic sıkıntısız kaldık, şampuan ve duş jeli vermiyorlar kendiniz götürün

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 kvě 2017
5.7

It was 95 degrees outside when we arrived at the hotel. The room was unbearably hot. We inquired with the front desk if they had a fan or AC available and they informed us "Paris is not usually this warm". That might be the case, but you should have a way to cool down the room either way. We couldn't sleep a single night we were there and woke up sweating many times throughout the night. Completely miserable experience.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2017
8.9

Helpfull and kind staff always thinking with you.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 dub 2017
8.0

Petite hôtel bien situé avec une personne présente 24h:24h à l'accueil. Nous avions des chambres avec salles de bain privatives qui étaient petites mais largement suffisante pour un court séjour. A notre disposition il y avait des serviettes et du savon (qui sent très bon). Certaines personnes à l'accueil sont plus souriantes que d'autres, mais nous avons eu à notre départ une personne que nous avions l'impression de déranger car elle était sur son téléphone. hotel calme donc agréable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×