Hostelworld.com

Marmara Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 453 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 453 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.8
Marmara Guesthouse Located at 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak, Istanbul.
Marmara Guesthouse
Turkey
Istanbul 34122 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak
98% 453
41.0058441 28.9811182
Marmara Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
10.0

Amazing location Adorable and vers efficient staff, always ready to help you Gorgeous view of the Bosphorus while have delicious and very generous breakfast on the great terrasse Super clean and comfortable rooms In one word : AMAZING HIGHLY RECOMMENDED !!!! Will come back anytime and will recommended to family and friends !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2016
10.0

The staff was incredibly welcoming. My room was cozy and very clean. They helped me with booking a trip to Cappadocia and other local day tours.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2016
10.0

Ich kann das Marmara Gesthouse uneingeschränkt weiterempfehlen. Sehr zentrale Lage, alles war sauber, die Mitarbeiter waren super nett und hilfsbereit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2016
10.0

Ich fand es echt super im Marmara Guesthouse und würde bei meinem nächsten Istanbul-Trip gern wieder hier einchecken. Vielen Dank, für die schöne Zeit!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • muiinchik
  • Malajsie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 led 2016
9.7

It was a lovely stay at Marmara Guesthouse. It surely gives you the best value for money with warm hospitality that you could ever wish for. The breakfast was lavish.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 led 2016
9.4

Even though our flight was delayed from Paris and we arrived very late in Instanbul, the staff was on hand and very accommodating. The room itself was comfortable, with a quaint little couryard and the breakfast was excellent, though it was a bit too windy to enjoy eating it on the terrace. The staff were also quite knowledgable about nearby tourist sites and how to use the public transit system. Wish we could have spent a few more nights at Marmara Guesthouse!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 led 2016
10.0

This is a 5 minute walk from Aya Sofia and the Blue Mosque. I was not prepared for the gorgeous, spotless rooms in this place. Four-poster bed, brocaded bedding, large bathroom. Then there's the marvelous patio area that looks out over the Mediterranean. The breakfast was stellar with freshly squeezed juices and a large buffet of dishes. The staff was so kind particularly the morning crew.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 pro 2015
9.4

We loved staying there. It was good value: we had everything we needed and the location was very close to the main places we wanted to visit. We enjoyed chatting with other guests and staff over breakfast. It was quiet at night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.