Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Marmara Guesthouse

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.9
Nádherný 456 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 10.0
ZAREZERVOVAT
9.9
Nádherný 456 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 10.0
Marmara Guesthouse Located at 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak, Istanbul.
Marmara Guesthouse
Turkey
Istanbul 34122 15 / 2 Sultanahmet, Akbiyik Caddesi Terbiyik Sokak
99% 456
41.0058441 28.9811182
Marmara Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2016
10.0

Fantastic place with fantastic, helpful staff. We just loved staying here- and the location is tops! Thanks for everything. If we return, we will definitely be booking again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 kvě 2016
9.7

Our stay at the Marmara hotel was great. The staff was very helpful and friendly. This place is extremely secure, the rooms are clean, and the amenities are great. I would definitely recommend this place to everyone who visits Istanbul. The hotel is in the Sultahahmet area near the blue mosque so the location is very convenient.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
10.0

Hermoso hotel en el corazon de Sultanahmet. A 200m de la mezquita azul y agia sophia. El desayuno en la terraza con vista al Bosforo y la parte asiatica de Estambul es buenisimo. Me sorprendio la gran calidad de las habitaciones y el desayuno, teniendo en cuenta lo barato por cada noche. Volveria sin dudar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
10.0

Amazing location Adorable and vers efficient staff, always ready to help you Gorgeous view of the Bosphorus while have delicious and very generous breakfast on the great terrasse Super clean and comfortable rooms In one word : AMAZING HIGHLY RECOMMENDED !!!! Will come back anytime and will recommended to family and friends !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2016
10.0

The staff was incredibly welcoming. My room was cozy and very clean. They helped me with booking a trip to Cappadocia and other local day tours.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2016
10.0

Ich kann das Marmara Gesthouse uneingeschränkt weiterempfehlen. Sehr zentrale Lage, alles war sauber, die Mitarbeiter waren super nett und hilfsbereit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2016
10.0

Ich fand es echt super im Marmara Guesthouse und würde bei meinem nächsten Istanbul-Trip gern wieder hier einchecken. Vielen Dank, für die schöne Zeit!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • muiinchik
  • Malajsie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 led 2016
9.7

It was a lovely stay at Marmara Guesthouse. It surely gives you the best value for money with warm hospitality that you could ever wish for. The breakfast was lavish.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.