Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Marisa Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 165 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 165 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
Marisa Rooms Located at Livadia, Parikia, Paros.
Marisa Rooms
Greece
Paros 84400 Livadia, Parikia
92% 165
37.0856182 25.1542496
Marisa Rooms
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
9.7

Marissa picked me up at the Ferry....no charge. They provided me with information about the port and the island. The room was very nice with a cute balcony with chairs. I only stayed one night as I was on my way to Drios in the south. You can catch the public bus to the rest of the island about 100 metres from Marissa's Place. The morning before I left I had a nice breakfast for 5 euros. They let me store my bags so that I could go for a walk before my bus came.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 říj 2016
9.7

Super sympathique merci à. Massina Je reviendrai

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2016
9.4

Nous avons passé un tréso agréable séjour chez Marisa. Cette dernière est très accueillante. Les chambres sont propres. Bon rapport qualité/prix. Je recommande !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 zář 2016
9.1

Great place to stay at a reasonable price, very handy to the port and restaurants etc

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
31 srp 2016
9.1

EXcelente lugar para hospedarse en Paros. El trato y servicio es muy bueno, cuando llegas al puerto o al aeropuerto van por ti. Estas a unos cuantos pasos del puerto, supermercados, restaurantes, playas, lugares para rentar motos. Lo único que pondría como comentario es que la wifi mejore en las habitaciones.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 srp 2016
10.0

Emplacement parfait! Accueil très sympathique et de très bons conseils de restaurant et balades ... propreté irréprochable ! Bravo ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
20 srp 2016
9.4

We absolutely loved this place!! We had a private room and it was very clean and had air conditioning. They also come and clean your room everyday. Marissa was lovely and came and picked us up from our ferry. Also a great location with a beach and lots of places to eat nearby.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2016
8.6

Accueil chaleureux. Auberge située à quelques minutes de marche du port. Chambre sobre et propre.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2016
10.0

Marisa ottima padrona di casa. Pulizia,tutti i giorni cambio di lenzuola e asciugamani. Posizione ottimale ,vicino a tutto ma silenzioso. Marisa sempre cortese è disponibile. e ottima ballerina di sirtaki.. Se in futuro tornerò a Paros sicuramente mi rivolgerò a Marisa Rooms

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 srp 2016
8.9

Arrêt de bus à 1mn à pied. La vielle ville de parikia à 5mn à pied Propre, calme, petit balcon sympa Pour dormir et manger le soir, visite et plage la journee il ne nous fallait pas plus Sejour nickel !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.