Hostelworld.com

Manena Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 658 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 658 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.8
Manena Hostel Located at Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1, , Genoa.
Manena Hostel
Italy
Genoa Liguria 16124 Vico alla Chiesa della Maddalena 9/1
89% 658
44.4105393 8.9333438
Manena Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • aprilgrasmeder
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
25 dub 2016
8.9

pleasant stay! I was given great directions and things to do and see. the hostel was clean and the facilities are great. awesome friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2016
9.4

Awesome hostel. Really well situated in the genova old town and closed on foot to every place you want to go. Staff in the reception is nice and you have a lot of facilities like a kitchen to cook or several bathroom full-equiped! Relation quality-price so good! Absolutely recommendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2016
7.4

Everything was fine, I wanted a quiet place to stay and thankfully got that. The breakfast was alright for 3 euro, but there was only one bathroom for lots of people to share and I didn't like that! Hostel is pretty easy to find from the station, and close to everything in genova. So overall worth the money!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2016
10.0

Nothing much to say, basically a perfect hostel. Cheap as chips and close to everything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
9.7

Abbiamo avuto la grande fortuna di aver prenotato una camera con altri ospiti che non si sono mai presentati, quindi una camera doppia in centro a Genova ad un'ottimo prezzo. Ottima la presenza del letto matrimoniale! La pulizia del bagno non riceve il massimo del punteggio anche se era sicuramente piú pulito di quello di casa, piú che la pulizia forse é la sensazione di un bagno un po' stretto. Comunque ottimo nel complesso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Caro ospite, Grazie per il commento che ci fa molto piacere! Sulla pulizia noi facciamo del nostro meglio, sappiamo che i nostri bagni non sono delle suite, ma cerchiamo di compensare controllando più volte al giorno che siano adeguatamente puliti. Speriamo di avervi nuovamente ospiti da noi, a presto! Giulio Talamanca Manena Hostel Manager

  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
28 bře 2016
9.4

Very good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
28 bře 2016
7.7

Hostel sympathique au centre de GENOVA ! C'est comme une grande maison où nous vivons tous ensemble :-)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
10.0

Manena Hostel is a fantastic hostel! I cannot think of any way this hostel needs to improve. Very nice facilities, very homey feel. Kitchen is spacious and fully equipped- don't need to be worried about bumping into people. Atmosphere is very friendly- met lots of awesome people during my stay. Best of all, the accommodating staff pushed back my reservation for two nights when I could not make it because of late connecting trains and did not charge me the night that I missed! Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2016
8.9

Magnífico Hostel para disfrutar de la encantadora ciudad de Génova. Personal amable y dispuesto a ayudar en todo. Situación inmejorable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 bře 2016
9.4

One of the best hostels I have ever been to, I felt like home there. Very cosy common room and nice kitchen

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.