Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mama Brasil Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 271 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 271 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.6
Mama Brasil Hostel Located at Rua Itapeva, 88, , Sao Paulo.
Mama Brasil Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo Rua Itapeva, 88
84% 271
-23.5579601 -46.6504544
Mama Brasil Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 led 2017
8.3

Wir hatten ein doppelzimmer mit geteiltem bad im gestehaus neben an, dies fanden wir schade dass es geteilt wurde! Das zimmer war im unteren stock und über eine sehr kleine schmale treppe fürte es zu den duschen und wc's! Diese waren sehr klein! Das bett und die türen waren sehr lotterig! Die mitarbeiter waren sehr freundlich! Das frühstück sehr gut! Im garten hatte man kein wifi nur an der reception! Keine dusch/handtücher vorhanden und im gestehaus keine seife! Keine klimanlage nur fentilator!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 pro 2016
9.7

A little gem in São Paulo. Loved this hostel. It's a cosy little hostel just off Paulista Avenue with a little backyard and food breakfast. The staff were excellent helping us plan our stay and recommending places to visit. Would definitely stay here again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
7 pro 2016
5.4

Security: I felt everyone could just walk up to the rooms and it wouldn't be noticed! Lage: well it's kinda close to paulista. For me, the location didn't have any advantages. Still lots of walking. The neighborhood was fine though! Staff was great! Atmosphere: I was missing a common room where everyone could meet up Cleanliness: cleaned once a day, after the first use of the bathroom: not that clean anymore. I've had better for similar prices....

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
10.0

funcionarios nota 10, pessoal muito agradável, limpeza em dia, fui muito bem tratado, valeu a pena pela recepção e pelos hospedes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 lis 2016
10.0

One of the greatest hostels we stayed in during our South America, especially Luana is the best in the world and helps you with everything. If I come back to Sao Paulo, I will definitely go back to this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 lis 2016
2.0

Fui cobrado novamente vezes na saída na frente de todos os hóspedes, sendo que eu já havia pago.....o que me causou um grande constrangimento!! Após este fato, não poderia dar outra avaliação m. Além disto, o quarto sêxtuplo não tem espaço para colocar a bagagem e os banheiros só são limpos uma vez ao dia !!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 lis 2016
8.6

Clean, quiet hostel with very friendly and helpfull staff - most of them speak english perfectly. Caution: no party hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 říj 2016
10.0

Muy amable el staff y excelente desayuno.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 zář 2016
9.1

Good breakfast and great assistance from the staff. Mama's was kept very clean as well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 zář 2016
8.6

Small rooms but the rest is perfect for a stay in sao Paolo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.