Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Makati Apartelle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 266 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 266 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 bře 2017
10.0

Perfect ! Nothing to say ! Thank you.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 úno 2017
6.6

The photos make this apartment look a lot nicer than it is. A lot of DIY work and poor lighting. The outlook from the windows is so bad the blinds are permanently closed. The surrounding area is dirty, very poor, with road repairs that make it almost impossible to walk around. We booked for 2 nights but left after one. Not recommended which is a pty becasue the staff are very nice and helpful.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 led 2017
7.4

Le chauffeur de taxi a eu un peu de difficulté à trouver l'hôtel malgré le plan imprimé.. Chambre propre. Eau chaude + clim et frigo à disposition. Personnel plutôt sympas.. Pas grand chose à visiter aux alentours. Quartier très bruyant la nuit (surtout lorsque la chambre donne sur la rue) mais dans l'ensemble correct pour le prix et pour 1 nuit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • holbates1
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
1 pro 2016
8.0

Nice clean rooms with comfortable beds and TVs and warm showers. Had our own little kitchen and lounge area. Ladies who run the place are super helpful and friendly! :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • franceauger
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2016
7.7

Spacious room (studio) and hot shower for the price. Everything was pretty clean except the floors and sink. We felt unsafe in the area but Makati is just a few blocks from the hotel. Staff was nice and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 lis 2016
10.0

Descent place to stay for the price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
9.4

Nice place to stay! Very clean and accommodating staff. I will definitely come back here next time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 říj 2016
9.4

Clean, staff were helpful and wifi was fast. Location was ok, slightly run down district but never had any trouble what so ever, also only 400 meters to a supermarket and a 5 minute taxi to some amazing restaurant s. I recommend using the grab taxi app, you can get aircon cars to pick you up from the door for cheaper than a normal taxi. Over all an excellent place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.