Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 294 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 5.4
  • Zařízení 5.4
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 294 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 5.4
  • Zařízení 5.4
Maison Located at Via Cavour 15, , Florence.
Maison
Italy
Florence Firenze 50129 Via Cavour 15
67% 294
43.7752617 11.2560939
Maison
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 dub 2016
2.9

I have stayed in hostels all over Europe and I can safely say that this is the worst place I have ever seen, to the point where I didn't even stay the second night because it was so awful. The rooms advertised 5people, it was 11. It advertised ages 18-35, I had 3 people over the age of 45 in my hostel. It advertised receptionist from 9am-10pm. I was there between the hours of 9pm-10am and never saw a single receptionist. There was also NO POWER. This means no wifi, no hot water, NO LIGHTS.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 dub 2016
6.9

Cuando entramos pensamos que el hostal estaba bastante bien porque tenía baños con ducha incluidos, una cocina, etc. Pero una vez que nos tumbamos en la cama... horror!! Se hundía muchísimo, hasta tal punto que no sabías si estabas durmiendo sobre un colchón o en una hamaca. Además, a mi amiga se le clavaban los muelles. En fin, tres noches sin dormir bien. Luego las duchas no estaban muy bien, el agua salía muy flojita, y la cocina daba un poquillo de asco. Muy buena situación, eso sí.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
10.0

No complaints whatsoever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
5.7

Lo mejor es la ubicación, lo peor es que solo tiene un baño para todo el hostel, hay que hacer cola para ingresar. La limpieza deja mucho que desear, las habitaciones que reservamos eran para 8 pero como era semana santa agregaron camas y terminamos durmiendo 11 en una habitación. La cocina sucia. Yuri de la recepción fue muy gentil.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Tunisko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 bře 2016
4.6

Avec une seule toilette pour une bonne quainzeine de personne... En plus les draps etaent vrm sales

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 bře 2016
5.1

Except for the awesome location and a nice friend I made while I was there, everything about this bed & breakfast place is wrong: sooo dirty, smelly, messy - it really felt like you could get sick just by sleeping in the room. Didnt dare to take a shower because it looks too dirty... The sofa looks dangerously full of germs too... Never gonna come back.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 bře 2016
5.7

The kitchen was very dirty and there's only one bathroom for everyone to use. The power went out and there was no staff around and no contact information so we had to figure it out ourselves. It was definitely worth it for the location, but I probably wouldn't stay there again. I'm not hating on the place, but I think these are a few things you should know if you're thinking of staying! :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2016
6.0

For the price it is correct, great location! Indeed the facilities and atmosphere could be improved.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2015
5.7

Dicono che le lenzuola e le coperte le offrono loro ma é meglio portarsele da casa!!!io e il mio gruppo di amici poi siamo stati davvero sfortunati perché gli altri "coinquilini" erano dei maleducati cafoni,che hanno sporcato il bagno è fatto molta confusione. Il posto non é terribile sono le persone che ti ritrovi il problema.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 lis 2015
7.7
Přeloženo: Google

Pokud potřebujete, je místo v centru Florencie za skvělou cenu to je vaše místo. Čistota docela slušné, i když je třeba udělat obnovení listů. Vada je a sdílet koupelnu s 2 ložnicemi a třetí osobou bez výtahu. Pro zbytek docela slušné.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.