Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Macondo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 396 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 396 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 srp 2017
8.9

Had booked private with shared bathroom but got upgraded to ensuite on arrival which was a great surprise! Overall a good vibe, with spacious private room and bathroom. Staff extremely helpful and able to book activities for you. Even at last minute - we were able to go paragliding within an hour of asking!! Close to town and feels really safe at night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
10 srp 2017
10.0

Nice hostel, organize a lot of activities, good location, clean - nothing to complain!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 srp 2017
9.1

Great place and very helpfull staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • depelade
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2017
9.7

Tres joli hotel et surtout idéal pour l'organisation d'activités autour de san Gil. Le personnel est d'une tres grande gentillesse et efficacité

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ingelammers
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 čvc 2017
7.4

Personeel is niet zo communicatief qua tours, dus stel al je vragen want ze vergeten belangrijke info zoals dat ze voor het raften gratis leenschoenen hebben in het hostel. Fijn als je dat pas na de tour hoort! Kortom slechte communicatie en niet zo'n snugger personeel maar voor de rest leuk hostel met leuke sfeer! En heerlijk bubbelbad buiten! Tigo tuesday is ook leuk, al heb je dat na een uur eigenlijk wel gezien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 čvc 2017
9.7

Staff were very helpful. We left a pair of sunglasses which they contacted us about to send them on to us. Location was perfect, near to the main square. Very clean and secure. Kitchen was extremely well equipped.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2017
10.0

Cool place, good people, good staff, highly recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carlrousseau373632
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
19 čvc 2017
10.0

Un incontournable pour visiter San Gil. Avec la petite carte de la ville qui permet de trouver facilement les restaurants jusqu'aux activités qu'ils réservent pour vous, Macondo Hostel vous rendra la vie facile et agréable. J'y retournerais n'importe quand. De plus les employés sont très sympathiques et serviables. Si vous êtes chanceux comme nous, vous aurez droit à un de leurs fameux bbq à la colombienne.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
9.7

Jacuzzi made coming home from activities in the evening a lot easier.. great hostel and staff very friendly

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 čvc 2017
10.0

There is literally nothing I could complain about. It is a small, nice and cozy family style hostel which I always like. It was clean, location perfect, staff was great and explained a lot about the activities around. Met a great group of people there. Would definitely recommend and stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.