Hostelworld.com

MPS Waterland Amsterdam

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 100 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 100 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
MPS Waterland Amsterdam Located at Oosterdok 1011 VX Amsterdam, Postbus 390 Nijmegen, Amsterdam.
MPS Waterland Amsterdam
Netherlands
Amsterdam 6500 AJ Oosterdok 1011 VX Amsterdam, Postbus 390 Nijmegen
87% 100
52.3728743 4.9101591
MPS Waterland Amsterdam
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
9.1

Immer wieder gerne - perfekte amsterdamatmosphär. Bombenhaftes Frühstück ubd super Verbindung zu Am. Central mit dem Bus mein Gedanke erste Sahne Ahoi

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
8.6

Wir hatten ein super schönes Wochenende auf dem Hausboot. Die Zimmer sind klein, aber gemütlich. Das Frühstück war sehr abwechslungsreich - einfach perfekt. Der Besitzer ist sehr nett und hilfsbereit. Das Boot liegt nah am Bahnhof und die Innenstadt ist recht schnell erreichbar. Die Lage ansich ist sehr ruhig. Allerdings sind die Wände des Bootes dünn und abhängig von den Gästen kann es recht laut werden. Für uns war es die beste Wahl für unseren Kurztrip nach Amsterdam! :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 bře 2016
8.9

Very nice place! Easy to reach, perfect to visit the city! Perfect suggest to rent bike! I loved the choice of music during the breakfast! Thank you very much!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
8.9

El hostel es una pasada, lo más destacable es la temperatura y el ambiente, el desayuno, la ubicación y la experiencia de dormir en un barco, que no se balancea casi nada. El wifi gratis funciona a veces, o puedes pagar y tener mejor conexión, aun así en la ciudad hay muchas redes abiertas y en los bares/restaurantes también hay wifi. Si eres escrupuloso lleva chanclas para la ducha y toallitas para el WC, aunque la idea general es muy muy buena.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
9.4

We had a memorable stay at the MPS Waterland and would recommend it to anyone who is looking for an authentic experience and good value for their money. Since it is a boat-house accommodation, the rooms are small and the bathroom and shower are shared, but the place makes up for it with the cozy common area, where you can hang out. There are board games, books, free coffee and tea and a reasonably priced mini-bar. A buffet breakfast is also included in the price and it is delicious!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2016
8.6

Bien située, proche de la gare centrale et des différents quartiers du centre, idéal quand on reste peu de jours et qu'on veut se déplacer à pieds. La cabine que nous avons eu était petite mais suffisante car nous y étions juste pour dormir, nous visitions toute la journée. Un petit-déjeuner au top proposé par un hôte qui nous donne vraiment l'impression d'être dans sa salle à manger, sucré et salé sont proposés et l'hôte nous a préparé des œufs au plat. Thé, café et fruits à disposition:GENIAL.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 úno 2016
7.4

For last minute was ok, but I dislike a lot of things. The wifi wasn't free, the walls are paper thin and the others guest were very loud and the second bed is very small, I can't imagine how someone can sleep there, we end up sharing the other bed, that's a a double bed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2016
7.7

Had a great stay here!! Thanks so much for an unforgettable weekend on the floating hostel. Great breakfast in the morning and only a 10 minute walk from Amsterdam Central, so a really good location. I loved that I was staying on the canal!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2016
8.6

I felt tbe room was abit small for 3 people but for the price ,and where it is situated I can't complain .i would stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 lis 2015
10.0

We had an absolutely fantastic stay on the waterland. Great location, clean facilities and hospitable staff. The rooms are cozy and the breakfast was delicious.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.