Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 184 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 184 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.7
MOJO Budva Located at Vojvođanska 3, , Budva.
MOJO Budva
Montenegro
Budva 85310 Vojvođanska 3
81% 184
42.2861513 18.8391494
MOJO Budva
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 říj 2015
10.0

Fantastic place! I extended my stay another night because I loved it so much. Kiwi growing in the garden/patio, beautiful outside area to chill in, cutest kittens ever, fun and very helpful staff, great location between the bus stop and the beach. No complaints whatsoever. Definitely recommending it and will go back next time I'm in town.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2015
6.9

Três bon emplacement : 10min de la station de bus, 10min d un supermarché, 10min de la plage et 15min du centre ville. Jardin et terrasse très agréables. Propreté laissait à désirer dans la salle de bain. J ai pris la chambre single privative : pas de vitre sur la fenêtre supérieure de la porte donc boule quies et masque de rigueur, surtout avec le bruit des bars du ports que l'on entend bien malgré la distance.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • michal_krawczyk
  • Itálie, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
10 zář 2015
9.1

our stay in the hostel was ok, but we won't go bacy anywhere near nect time to Budva,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 srp 2015
9.7

Muito bom hostel. Excelente localização e staff muito atencioso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 srp 2015
6.9

Only able to have cold showers. Bathrooms could be upgraded a bit.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • helenrowden6647
  • Anglie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
13 srp 2015
7.7

I booked for 5 nights in a single shared bathroom room and stayed for 7. The room was fine and had a fan and fridge. You could shower in the bathroom as well if you didn't want to use the communal one. It's about 10 mins walk from the bus station and about the same to the Old Town. Less than 5 mins to the beach where a lounger and umbrella cost €5 a day. Good nightlife on the strip. Staff were great and organised a BBQ one night. I would definitely return.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
9 srp 2015
6.6

Budva dying as far as backpackers and this last of the hostels is tired. Good location for mini Moscow sea front. Hard to find though. Not well signposted. Looks like a house down a dead end. Few facilities and few staff. Bit run down. Alright for the night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2015
10.0

I really like Mojo! It's close to the sea, 10 min walking. Staff was very friendly and helpful. Thanks to Bojana who made my staying comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2015
5.7

Staff that doesn't really care about its guests (doesn't say hello, not communicative etc.). This is more of a pension than a hostel. During our stay there were many families or older couples. The atmosphere is not really hostel-like.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 čvc 2015
7.7

Not a classic hostel although I enjoyed staying there

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.