Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

MEININGER London Hyde Park

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2,567 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2,567 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
MEININGER London Hyde Park Located at at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate, London.
MEININGER London Hyde Park
England
London SW7 5JS at Baden Powell House, 65-67 Queen's Gate
85% 2567
51.4953853 -0.1796007
MEININGER London Hyde Park
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2016
8.6

Bra pris på hostel som ligger oerhört centralt, bara 10 min gång till hyde park. Personalen var väldigt trevlig när jag checkade in, rummen var fina men inget speciellt. Fanns dusch-tvål i duschen ifall man glömt schampo. Det negativt jag kommer på är att det var väldigt varmt på morgonen, ingen aircondition fanns. De hade en klocka som skulle väcka alla klockan 09:00 vilken var väldigt stark så man får inte sova så länge.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 čvc 2016
9.7

I have nothing negative to say about this hostel, it was great. Clean, great staff, big common area, nice beds, great location, the bathroom was perfect. The only bad thing that happened there was because of another guest in my room! Everything else was perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čvc 2016
9.4

Muy buen lugar para quedarse y conocer el centro de Londres

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2016
10.0

Lugar excelente! Com certeza me hospedarei novamente! Super indico!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
7 čvc 2016
10.0

Super buen hostel... Las piezas pequeñas pero comodas y todo super limpio. Además esta muy bien ubicado a solo un par de cuadras del metro

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čvc 2016
9.4

Quite a good hostel with an excellent location, a little bit more on the expensive side, especially breakfast, but overall a good and clean hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čvc 2016
8.9

Endroit sympa... mais bruyant. Le dortoir donnait sur un boulevard urbain : en été, fenêtre ouverte, la rue devient calme entre 1 et 4-5 h du matin. Mais d'autres chambres donnent sur cour. L'équipe était très accueillante. Les chambres sont propres et pratiques (pensez à amener un cadenas avec un anneau métallique épais et solide. Le petit-déjeuner offre un choix large : beans, jambon, fromages, toast, café, thé, lait, jus de fruits, yaourts, corn-flakes, fruits, confitures...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 čvc 2016
9.1

Fantastic location, nice rooms, clean bathrooms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2016
5.7

Good spot on the tube line. Paid for twin private, got a 4 bed dorm - extra beds that we didn't need and a bathroom the size of an aeroplane cubicle - not at all worth £150 for a night!!!!! The shower had no pressure and was almost impossible to turn off. The staff treated us like children, telling us not to have a friend up in the room as we stopped back there during the day to drop things in the "hotel room" that we booked. Would not stay again. Pros do not outweigh cons.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čer 2016
6.9

No era para nada lo que esperaba, es un kinder ese lugar, todo el dia esta lleno de niños y hay clases o salones en el hostal entonces entran y salen, y tienen clases de canto, y de baile, y de todo! Las instalaciones se ven un poco sucias y viejas. La ubicacion es buena, pero de ahi en fuera no me gusto nada mas, esperaba otra cosa. Cancele mi estancia en berlin con la misma cadena, me he quedado en varios hostales alrededor de europa super bien y ninguno asi, cero me gusto

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.