Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

MEININGER Hamburg City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 3197 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 3197 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
9.1

I came past 11 p.m., leave at 9 a.m.. What can I say? The room was clean, the breakfast okay. The public-traffic is nearby. I'm satisfied!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Jihye815
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 zář 2017
8.9

브뤼셀 마이닝거 보다는 시설면에서 조금 떨어졌으나 여기 직원은 정말 친절했어요 샤워실 왜 버튼인거야...그래도 언제까지는 건지 감이 오는거라 잘 누르면서 씻음 여기도 정말 깨끗하고 시설도 최신이라 좋았고 주방기구도 상태멀쩡해서 요리도 잘해먹고옴 근데 엘리베이터는 중간께 내려가는게 안되서 주방쪽으로 나있는 엘베이용 위치도 역근처라 공항이나 기차역 가기 딱좋음

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2017
4.0

Pros: It was clean, there were ensuite bathrooms in each room. Guests in my room were respectful of each other. Cons: There were many large groups of men on the weekend to party, this was surprisingly fine re: noise levels. Mon-Fri a large school group arrived and from then on sleeping became an issue. The children would run up and down the corridors and stairwells all night giggling and slamming doors until 2-3am. The teachers and hostel staff didn't seem to care.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
3 zář 2017
6.3

NOT a hostel this is a hotel. Nice and clean and good facilities and everything but it's a hotel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • nirosh_21d6059
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 srp 2017
9.7

great place! great service

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, thank you for rating us. We are glad you enjoyed your stay. Greetings from Hamburg, your MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 srp 2017
9.1

Nettes Personal und saubere Zimmer. Leider muss man für die Gepäckaufbewahrung zahlen. 6 € für den Tag.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Liebe gast, vielen dank für deine Bewertung. Liebe Grüße aus Hamburg, MEININGER-Team

  • FridaDoris97
  • Švédsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 srp 2017
8.3

Nice, clean. Welcoming staff. The shower was clean but a bit annoying because you had to press a button every 30 sec. or so.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, thank you for rating us. We are glad you enjoyed your stay. Greetings from Hamburg, your MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2017
8.9

Sehr guter Gesamteindruck. Wir hatten ein 6-Bett Zimmer gemietet und waren von der Größe und der Ausstattung (für den Preis) beeindruckt. Lediglich die Stockbetten hätten besser sein können, da es dort keine Lattenroste gab.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Lieber Gast, vielen Dank für Deine Bewertung. Wir freuen uns, dass es Dir bei uns gefallen hat. Liebe Grüße aus Hamburg, Dein MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2017
5.4

Für mich muß ein Hotel Atmosphäre ausstrahlen. Es sollte gemütlich eingerichtet sein. Ich erwarte wenigstens der Ansatz einer Wohlfühloase. Dieses konnte ich beim besten Willen in diesem Hotel nicht finden. Für das gleiche Geld bekomme ich etwas außerhalb gelegen deutlich mehr Komfort. Das Hotel hat mich mehr an einen Durchgangsbahnhof erinnert. Und dann die Matratzen........Katastrophe! Einziger "Lichtblick", das freundliche Personal.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Lieber Gast, vielen Dank für Deine Bewertung. Schade das es Dir bei uns nicht gefallen hat. Liebe Grüße aus Hamburg, Dein MEININGER-Team

  • Ahmed1610
  • Egypt, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2017
9.7

Very cooperative staff and it's worth every cent and ver cosy rooms and so clean and good location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, thank you for your positive feedback. We are happy you enjoyed your stay here and hope to welcome you again soon. Greetings from Hamburg, your MEININGER-Team

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×