Hostelworld.com

MEININGER Hamburg City Center

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 2,747 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 2,747 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3
MEININGER Hamburg City Center Located at Goetheallee 3-11, , Hamburg.
MEININGER Hamburg City Center
Germany
Hamburg 22765 Goetheallee 3-11
83% 2747
53.5544208 9.9380350
MEININGER Hamburg City Center
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
24 dub 2016
9.7

Absolutely fantastic!!!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
7.7

Wir waren mit einer reinen Männergruppe da und fanden die Zimmer absolut in Ordnung, genauso die Preise an der Hausbar. Bis aufs Übernachten haben wir jedoch nicht viel zeit im Hotel verbracht. Einzig die Mitarbeiter könnten etwas freundlicher sein. Von 5, die an den beiden Tagen da waren, war eine Frau freundlich, der Rest war eher unsympathisch. Dafür war es aber sehr sauber und wir konnten vor dem eigentlichen Check-In Termin rein.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
7.7

The hostel was nice, facilities were ok, though the shower reminded me of the ones you get in swimming pools/fitness studio: you had to press the faucet every 15 seconds to get water. I really liked the kitchen, which was accessible for all guests to cook one's own coffee/meal! The staff wasn't too motivated, which made my stay more cost effective than cosy, but ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • adynastasa
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
9.1

I am satisfied has been very well ,Thank you !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 dub 2016
9.4

El personales muy amable, hablan varios idiomas, hay cocina a disposición y las habitaciones compartida son muy amplias y con wc y duche separada. A 20 min caminando del barrio rojo y a pasos de la estación de tren. Muy satisfechas 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
3.4

I've stayed in a lot of hotels. Some nice and some bad. This was the worst hotel I've ever stayed at. I missed the check out time because I over slept. Exactly at 11am the cleaning ladies started shouting at me, told me to hurry up then slammed the door to my room. I was in my underwater and they still came in, touched my stuff and started cleaning slamming everything around. They woulnt even give me 10min to pack. The lady at the front desk didn't not care at all. Worst hotel don't stay her

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
9.4

It was a great stay for me and my group. The hostel had really nice rooms and there was a good atmosphere at the hostel. Very good hostel, can definitely recommend it :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
6.3

Betten wackeln, kein Strom am Bett, Beleuchtung alt und kaputt, Keine Zufriedenstellende abschließmöglichkeit, keine Handtücher... für nen zehner ist das ok aber für 50 euro nicht

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Lieber Gast, vielen Dank für Dein Feedback! Für die Unannehmlichkeiten in Deinem Zimmer möchten wir uns entschuldigen, denn das entspricht natürlich nicht unserem Standard und wird direkt an unseren Haustechniker weitergeleitet! Wir würden uns freuen Dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Herzliche Grüße aus Hamburg Dein Meininger Team

  • jaspforever402
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
27 bře 2016
9.1

Probably not in the most touristic area but a good hostel not far from the city center and the St. Pauli area, easy to reach by S-bahn. Big rooms and nice beds. The bar is also a plus

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 bře 2016
9.4

It is my third experience with Meininger Hostel, and each time was good. Just too few cups and dishes, maybe...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your great review! More cups and dishes in the guest kitchen - no problem :)! See you soon and best regards Your Meininger Hotel Team Hamburg

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.