Hostelworld.com

MEININGER Hamburg City Center

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2999 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2999 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 úno 2017
9.4

Can't fault the place. I stayed for four nights and it was exactly as advertised. I didn't have any issues.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
8.6

Nettes Hotel für kurzen Aufenthalt. Unser Zimmer war etwas kahl aber ansonsten war alles sauber. Fünf Gehminuten zum Altona-Bahnhof

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hallo Linda, vielen lieben Dank für Deine tolle Bewertung. :) Wir hoffen Dich schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, Dein MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
9.4

I liked stay at MEININGER Hamburg City Center... Everything was ok.. Great staff that know the true value of customer service special mention for reception. The room was comfortable and cleaned... It was a really good experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 úno 2017
8.3

Staff very helpful ,overall accomadation and locaton good although self catering not to my liking kettle and toaster defunct ?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Clark, thank you for your feedback. We hope to welcome you again in our MEININGER hotel Hamburg, your MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 led 2017
9.4

Top Preis-Leistungsverhältnis. Zentrale, ruhige Lage gut und einfach zu erreichen. Frühstück war ok

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Liebe Stephanie, vielen Dank für Deine positive Bewertung. :) Wir hoffen Dich schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, Dein MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 led 2017
9.1

Sehr schönes und sauberes Hotel in der Nähe des Bahnhofs Altona. Definitiv weiterzuempfehlen!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Lieber Gast, vielen lieben Dank für deine Bewertung; es freut uns, dass Du einen schönen Aufenthalt bei uns hattest. :) Wir hoffen Dich schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, Dein MEININGER-Team

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 led 2017
9.7

great hostel! all new :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 led 2017
8.3

Convenience store is nearby, train station is nearby as well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 led 2017
9.4

excellent place!!!! with a main train station walking distance!. The atmosphere was the best!!!!! and Francisco at the reception front desk, was very very helpful showing me maps and places to go! excellent experience!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 led 2017
7.7

This hostel was clean, staff are professional, there is a kitchen. Towels are 1$ a day with a 5$ deposit that you get back. My laptop got stolen from the locker, someone ripped the door off amd now it is gone. This was the only upsetting thing. I'm not surr if this was just ine bad apple or if it is something common that happens here. Otherwise if that had not happened, the place is nice overall.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.