Hostelworld.com

MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,027 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,027 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus Located at Oranienburgerstr. 67/68, , Berlin.
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
Germany
Berlin Berlin 10117 Oranienburgerstr. 67/68
89% 1027
52.5251323 13.3922197
MEININGER Berlin Mitte Humboldthaus
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
22 dub 2016
9.4

Meininger Berlin Mitte is a 4 stars hostel coz it felt like staying in a room of 3 or 4 stars hotel but share with others. I just felt that some staff could be genuinely more hospitable and willing to accommodate their guest.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
17 dub 2016
10.0

Brilliant hostel, very well located, friendly informative staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
8.9

Jeg er jo i virkeligheden for gammel til at sove på en 8- sengs stue med unge festglade mennesker. Men jeg skulle kun bruge et sted at sove, gøre toilette og opbevare mine ting. Det kunne synes for lidt med 1 wc til 8 personer, men det gik. Badeværelset var en smule trangt, men det gik. God hygiejne. Men der var for få ordentlige muligheder for at hænge sit håndklæde til tørre. Men alt i alt en god indkvartering for den der har gøremål fra morgen til ud på aftenen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 dub 2016
8.6

My stay here was solid. The facilities were clean & comfortable, lockers large & secure, & staff friendly when I needed them. It was only my 2nd hostel, & since my stay here a couple weeks ago, I've stayed in other styles. Meininger is a larger facility, which is fine, but it MIGHT be better for a group than a solo backpacker. Unless of course you're not into meeting too many people. The others in my room were cool, and we chatted, but the hostel itself isn't designed to help travelers meet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 bře 2016
9.1

Great hostel, so close to the Metro that it was never very far from anything! Not a great hostel if you are looking to meet people, but very clean and very close to everything!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 bře 2016
7.4

My laptop was stolen out of my locker

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 bře 2016
9.7

Love the mixed dorm very nice street view but isn't that noisy at all. Superb location and staffs had 2 great nights there

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2016
10.0

Staff is great, really helpful and always smiling. Atmosphere is cool. 24hr service si amazing. One of the best hostels I have lived in (and for the record I have lived in a hell lot of hostels). Kudos guys.. Nice job.. Peace!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
9.7

Pretty good location and friendly staff who can help you with a tour of the city. Desk staffed 24 hours with a place to buy water etc. Security to the baggage room wasn't everything i'd hoped for, generally hotel security wasn't too bad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 bře 2016
10.0

Excellent hostel! we loved the location, walking distance from everything or really easy to take the Sbahn! really friendly staff!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.