Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Luxembourg City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 3157 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 3157 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Vietnam, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
7.7

Everything is okay except the network connection. No wifi in the room. The wifi is availabe near reception desk, but it's not stable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2017
6.3

Very young hostel! Wouldn't bother if I were over 23

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
9.4

I was not expecting this hostel to be this incredible! We only stayed one night but I would have loved to stay longer in Luxembourg and to stay at the hostel. The breakfast in the morning was great! As an added bonus, you can see the hostel from many lookouts in the city!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
8.0

Super affordable and clean. Perfect place to crash after a long day in the city.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 bře 2017
7.4

Dans l'ensemble très bien, par contre le wifi ne fonctionne que dans le lobby et non dans les chambres, et il y a très peu de places dans le lobby pour s'asseoir et le wifi fonctionnait très mal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
8.6

Accueil très sympathique, bel endroit dans un environnement charmant. De belles balades à faire!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 bře 2017
8.3

Luxemburg city hostel is a nice hostel almost in the heart of the center of Luxembourg city.Nice atmosphere,clean and at nice position.On your site refer about the number of the buses which must take to reach the hostel,number 9 and 14- NO the others please!Definetely i recommended your hostel to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2017
10.0

Very good hostel! Very high price-quality ratio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 bře 2017
7.4

J'ai passé une nuit blanche. Impossible de dormir avec le bruit et les cris de personnes qui ont festoyé. On m'a donné un lit dans la chambre juste au-dessus de la cafetaria et a côté de la terrasse. Impossibilité de me doucher, l'eau était bouillante et le mitigeur ne fonctionnait pas. La douche et la toilette dans la chambre commune me dérange; ces utilités devraient se trouver dans le couloir.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • BuckJo
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
11 bře 2017
7.7

Nice place, short walk from town but down in a valley. The restaurant in the hostel was a great touch and amazing value.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.