Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 62 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 62 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.1
Lucia Freda Located at Via San Zanobi 31, , Florence.
Lucia Freda
Italy
Florence Via San Zanobi 31
81% 62
43.7786393 11.2546992
Lucia Freda
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2015
9.7

Lucia es una bellisima persona. El apartamento es super bonito, 4 habitaciones, dos baños y una cocinita que utilizamos cada dia. Una terraza preciosa aunque llovio la mitad de nuestra estancia. En el mapa parece que está mas lejos del centro de lo que está realmente. Esta a 5 minutos del Mercato, lo cruzas y ya estas en el Duomo. Para mi una estancia inmejorable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 říj 2015
3.7

llegas a la dirección y no es la que dice en la página. Los taxes no están incluidos como dice la página.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
2 říj 2015
8.6

A good place to stay! It is not a hostel, but more like a hotel spirit, price is good, the host is very Nice, but she is not English speaking, bit we did not find this as any problem. i could go here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2015
8.3

Ok persona cordiale e molto disponibile. Consigliato

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2015
8.6

El hostel es una casa antigua con habitaciones espaciosas y austeras, 2 baños (cuyas duchas salpican el piso) una cocina pequeña y un patio agradable. La ubicación es buena: 8 cuadras de la estacion SMN, 3 cuadras de la academia y a distancia caminable de todos los puntos turísticos. El barrio es sucio y no tan agradable. Lucia es muy buena anfitriona, cuida mucho el hostel y es muy servicial, pero no habla ni una palabra de otro idioma que italiano. Romendable con las particularidades dichas

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čvc 2015
8.3

Super bem localizado, próximo a Galeria della Academia. A Lucia Freda é um amor de pessoa, apesar de não falar inglês, faz gestos e dá pra se comunicar. A casa está sempre limpa, que ela mesma limpa todos os dias, arrumando até a nossa cama. A casa conta com cozinha e um pequeno jardim. Só não tem internet. Mas super recomendo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2015
9.7

Lucia Freda is an amazing woman - doesn't really speak English, but we didn't have much problem communicating, using gestures and catching some italian words that sounded familiar. The place is very clean (no wonder, Lucia cleaned it everyday while we were staying), the outside heat didn't really get inside, we felt very safe in the apartment and its location is a dream. I'm sure my friend and I will keep this place in our hearts for a long time. We certainly recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 čvc 2015
8.9

Good place for stay with family or couple, not good for meet people. Location is very central and staff its helpful (the lady didnt speak english, but strives to communicate and help. Rooms are spacious, but a bit hot in summer. Good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2015
7.4

Lucia is extremely sweet and does her best with limited English! Rooms and bathrooms kept clean. Simple kitchen enough to make breakfast or a simple dinner. Nice little outside area to sit and a washing line is always a plus

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 čer 2015
9.4

Lucia Freda is a very kind woman who cares about her clients. Her house is great and in a good location. Only thing is that there is no wifi connection and no fan inside the rooms. Other than that, a great choice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.