Hostelworld.com

Lub d Bangkok Siam

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 2460 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 2460 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 úno 2017
7.7

This hostel has a great location if you're there for shopping. On the whole, it was an average hostel but pretty quiet. The dorm I stayed in was quite smelly- the windows were never opened-, and also small. The beds were ok. And the bathroom area was big and very clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 úno 2017
9.7

Great location on Siam Square, very close to all of the malls. I was only there one night with a very early morning flight so can't comment on the atmosphere, but the deluxe private room was clean and comfortable with the most powerful shower I had on all of my trip. It was a little pricey for Thailand, but the private was more like a hotel than a hostel so may that is why.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rmalkani7
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
8.3

Nice hostel with clean rooms and bathrooms. Would definitely stay here again. The place is near MBK mall which has a great food stall and is very close to the key attractions in Bangkok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • LinThuStone
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
9.4

Is it enough to say I have stayed at LubD-Siam Square on three separate occasions and recommended it to friends from three other countries who all stayed there and agreed with my review? LubD-Siam Square is my home away from home. Comfortable, convenient, clean, and with caring staff. They know my name. And they know I'll be back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 led 2017
10.0

Really neat and tidy hostel with great staff and a perfect location. Great start to our trip!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 led 2017
9.4

Exceptional cleanliness and facilities. Lovely staff and great location in the heart of all fanciness! A high-standard hostel with a hotel-ish feeling to it, so only drawback for me is a lack of atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • vicenzoarendt
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
24 led 2017
8.6

good location!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 led 2017
9.7

Gostei muito do ambiente, mas tive o azar de ter uma companheira de quarto muito rude. O que fez minha estadia não ser a melhor. Achei o chão do banheiro molhado algumas vezes, poderia secar mais. De resto, perfeito. Muita segurança, gostei muito dessa parte.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Chris7
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
19 led 2017
8.6

Großes Hostel mit direkter Metro-Anbindung und sauberen Bädern. Zimmer haben alles was man braucht (Schließfächer, Steckdosen, Ablageflächen). An der Rezeption befindet sich auch ein Café, Frühstück ist aber nicht inklusive. Relativ laute Umgebung, da an der Hauptstraße gelegen. Dafür aber schön eingerichtet und gemütlich. Zur Khao-San-Road braucht ihr auf jeden Fall ein TukTuk (Kosten ca. 150-200 Baht).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 led 2017
9.1

prima Hostel, direkt an der Bahn gelegen, große Einkaufszentren in Laufnähe, allerdings relative weit vom kulturellen Zentrum entfernt. Mitarbeiter immer hilfsbereit und freundlich, Tipps und Ratschläge jederzeit .)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.