Hostelworld.com

Louise 20

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 604 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 604 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
Louise 20 Located at Louisenstrasse 20, , Dresden.
Louise 20
Germany
Dresden Louisenstrasse 20
88% 604
51.0672098 13.7500119
Louise 20
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
21 dub 2016
7.4

Certainly one of the cleanest, most comfortable hostels I've stayed in. Was super quiet while i was there, but i imagine it would be jumping with activity during the warmer months. Restaurant / bar downstairs is well worth trying.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 bře 2016
8.6

I spent two nights in the hostel and all I have is words of gratitude. Very quiet and clean, we seemed to be the only guests of the hostel. The spot is excellent if you are looking for having a great nightlife experience with many pubs located in its surroundings, also short walking distance to the city centre. The stuff were nice, specially Steffi who suggested us great spots to have a funny night. Highly recommended place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 bře 2016
10.0

Alles super. Auffallend ist der schöne Aufenthaltsraum, in dem ein Gast auch mal einen ganzen Abend verbringen kann.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kamga
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 bře 2016
8.9

샤워기 물이 잘 안나와요... 쫄쫄... 그리고 샤워 부스랑 화장실이 같이 있어서 약간 불편! 샤워 부스 안에 걸데가 없어서 세면 가방이나 수건을 걸 수가 없어서 부스 밖으로 나가야하는데!! 화장실이라는 사실!!! 또하나는 계단!! 체크인 하는곳이 짧은 계단 수로 3번을 올라가야한다는 사실!! 트렁크 큰 것이나 무거운 짐 들고 올라가기는 약간 얼굴이 달아 오르죠~ 훗~ 나머지 경치나 시설들은 나쁘지 않아요~ 조용하고 친절하고!! 케잌이랑 차는 프리!! 특히 거기 남자 직원이 대박 친절해요^^ 저 영어도 못하는데 천천히 아는 단어 골라서 얘기해 줬네요^^ 처음 갈 때는 잘 몰랐는데 구시가지랑 걸어서 20분이면 가요!!! 엄청 가까움^^ 4회 교통권 끊었는데 다 못쓰고 와서 후회~

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
8.9

Very nice hostel, staff was nice and allowed us to store our bags while we waited for our room to be ready. Great breakfast offered. Quite comfortable showering/bathroom facilities. Only thing they should mention (and they don't) is you need to climb a couple flight of stairs, some outside and some inside to get to the hostel and rooms, so if you have heavy luggage, you should take it into consideration.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 bře 2016
8.0

Mi sono trovato benissimo. Buon rapporto qualità/prezzo. Molto consigliato.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2016
10.0
Přeloženo: Google

Příjemným překvapením byl. Lovely balkon pokoj, levné lahodnou snídani a klid na dvorku živé čtvrti. Lokálně - Plán-ekonomického příjemné a chutné. Široký výběr barů, hospod, restaurací, neobvyklých obchodů. Tip: Barneby - desková hra pub, Groove Station. Koncert, diskotéka, ohniště, kulečník, šipky, Krökeln nebo jiné hospody hry jsou všechny v bezprostřední blízkosti. To se opakuje za pěkného počasí znovu!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2016
9.7

Die Zimmer sind freundlich im Ikea-Stil eingerichtet. Toller Altbau. Wir haben in einem Doppelzimmer in einer Ferienwohnung geschlafen (ähnlich einer WG), sodass wir quasi eine eigene Wohnung mit Bad hatten, welches insgesamt von nur max. 6 Personen benutzt wurde. Kein massenduschen! Das Frühstück für nur 6€ war ein Traum! Außerdem ist die Lage im szeneviertel echt super. Toller Aufenthalt, gerne wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
8 úno 2016
9.1
Přeloženo: Google

Skvělé hostel, jediným problémem je, že skříňky jsou příliš malé pro cokoli větší než kabelky.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
7 úno 2016
10.0

I loved this place! Cozy, small, calm. Nice small kitchen, clean bathrooms, nice staff! I would definately stay here again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.