Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lotte - The Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 1265 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 1265 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 srp 2017
10.0

깨끗하고 편해요 HBF에서 33번버스타고 오면 바로 앞에서 내릴 수 있고 관광지랑 다 가까워요 스탭들도 친절함. 한국분이 일하셨었나봐요 한국어가 군데군데 붙어있어오

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 srp 2017
9.7

The location is wonderful, just a short (but steep) walk up to the castle, and five minutes from the old bridge. The staff are lovely people, and are very helpful, and the entire place has a really chill vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 srp 2017
8.6

The hostel itself was great, really good location. Any problems we had were with the roommates, not the hostel itself.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 srp 2017
9.7

Overall a very nice place to stay! Great location right near the schloss. Also very comfy beds. My one complaint was that it was very noisy outside in the morning. This could just be because I was on the first floor. I highly recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2017
10.0

Wirklich schönes und gemütliches Hostel, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 srp 2017
9.7

Very nice and stylish place in the middle of the old city. Rooms and bathroom are clean and in the kitchen there is free coffee and tea for guests. Useful recommendations what to see and where to go by a friendly staff. I will stay at Lotte again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2017
10.0

Lotte is the best choice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot for the highest score(-:

  • mivifan
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
26 čvc 2017
9.7

櫃檯人員非常親切,會帶你認識環境,附近有小超市可以買材料。衛浴和廁所稍嫌不足,早上人多要等。有無限供應的麥片、咖啡、牛奶....早餐可以輕鬆解決。hostel位置就在城堡纜車旁邊,離海德堡的景點都很近,從車站過來搭33號公車大概需要15-20分鐘,下車後不用五分鐘就可以到達!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the super review! We're glad you had a good time here. Unfortunately we don't have more space for another bathroom, sorry.

  • guobei19917611
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2017
10.0

Ich werde diese Hostel unbedingt empfehlen. Gute Position, ganz nah zum Schloss, und die Leute dort sind super freundlich!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 čvc 2017
8.6

Great staff, great location, quiet hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.