Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lost & Found Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 233 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 233 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2017
10.0

Ha sido una magnífica experiencia, por su ubicación, tranquilidad, atención del personal y armonía. Un lugar muy bonito y acogedor, con habitaciones limpias, cómodas y agradables

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • yogiyk
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2017
8.6

Best bathroom ever for a hostel and all the bedrooms are equipped with AC. They could put more free things to use in the kitchen. The Wi-Fi is bad in busy times Not an atmosphere to meet people just to chill out and relax

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 srp 2017
6.6

the hostel is really cute and familiar its just not really in the city center... its a way to get to patroves, to the district where the hostel is.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 srp 2017
9.7

Localizado há 15 minutos andando da Praia mais linda da região, a do castelo, com faixa de areia para banhistas é vista de penhasco! Lindo hostel! Florido e com uma ótima área comum externa com gramado e guarda sol! Bem limpo e organizado! Cozinha completa, quartos arrumados e banheiros limpos com toalha e sabonete! Recepção muito solicita e simpática!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 srp 2017
9.4

Super Hostel, etwas außerhalb von Albufeira, mit Mietwagen aber super zu erreichen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
25 srp 2017
9.7

Lost & Found was an outstanding hostel. Much more along the lines as a hotel. We felt very spoilt. The only difficult part about it was the location. However, as we were not a fan of the touristy Albufeira town, we were happy to venture out. We caught a very cheap uber from the central bus station and the hostel helped us organise a scooter which we drove to the amazing benagil caves. I can't fault this hostel one bit. Definetly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2017
8.6

Ein schönes und sauberes Hostel. Es liegt etwas außerhalb von Albufeira (Busverbindung am Wochenende sehr schlecht unter der Woche wesentlich besser). Im Nachhinein war ich froh etwas außerhalb zu sein, da in Albufeira sehr touristisch ist. Die Anlage ist gut gepflegt und die Mitarbeiter sehr hilfsbereit. Es gibt eine gut ausgestattete Küche und der Supermarkt ist direkt um die Ecke.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 srp 2017
9.7

Very nice and new hostel. Extraordinary facilities and very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ilnalfabeta
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
15 srp 2017
7.4

L'ostello è pulito e organizzato, il personale molto cordiale, l'unica nota negativa è la posizione, sono arrivato la sera dalla stazione albufeira-ferreiras e non c'erano autobus che ci andavano così mi sono arrangiato con un taxi, è lontano anche dal centro cittadino dov'è la movida bisogna anche lì arrangiarsi per forza con una navetta

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
23 čvc 2017
6.9

Very very far from beaches if you don't have a car. There's nice grocery store near by. We stayed in the dorm room and I don't think our bathroom was cleaned once (5 guys staying in there it got quite unclean). The door to the room is REALLY really loud and squeaky so it wakes you up every time it's opened. They could easily fix it! It's more of a hotel, but the courtyard it pretty and kitchen efficient.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×