Hostelworld.com

Los Cormoranes

Ceny
mapa
Recenze
6.3
Dobré 95 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.7
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 5.4
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.3
Dobré 95 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.7
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 5.4
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 6.0
Los Cormoranes Located at Kamshem 788, , Ushuaia.
Los Cormoranes
Argentina
Ushuaia 9410 Kamshem 788
63% 95
-54.8023640 -68.3188140
Los Cormoranes
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2016
7.1

a little on the rough side. sheets and towels and bedding provided but old and worn. breakfast ok. lovely helpful staff and nice people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 led 2016
4.9

Ik verbleef twee nachten in dit hostel. Het zit 20 min lopen (heuvel op) vanaf het centrum en de supermarkt is redelijk ver weg. Het personeel was vriendelijk (ze spreken niet allemaal engels), in de nacht is er geen personeel aanwezig. Meest opvallend is dat de keuken (grote tafels dus gezellig) heel erg vies is en donker. Het is een hostel met weinig ramen en net wat te vies en te ver van het centrum om er nog een terug te willen komen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2016
8.6

This was a very friendly place to stay. I would recommend the hostel to others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
10 led 2016
7.7

L'auberge est sympa avec une belle cuisine et un bon petit-déjeuner. Chambre fermée à clef et casier. Un peu loin du terminal et taxi obligé pour aller à l'aéroport. Ça coûte un peu cher mais c'est peut-être le lieu qui importe.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 led 2016
8.3

Es un buen hostel con muy buen servicio.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 pro 2015
2.3

I've stayed in Los Cormoranes with two other friends. Our stay in this hostel was absolutely terrible. Monica, the lady that welcomed us, was not welcoming at all to say the least. From the beginning of our stay she treated us like we're some kind of unwanted visitors and made sure we'll feel uncomfortable with any aspect of the hostel's utilities. She was very disrespectful and patronizing. When we checked out she literally kicked us out, without allowing us to store our luggages inside.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
16 pro 2015
6.9

Big drawback was location. I knowknow ushuaia is built on a hill, but this was at the very top. Tough to walk to if you are there for a few days

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2015
5.1

Bit of a grotty hostel a long walk from the centre of town. Staff were very friendly but rooms were very tired and arranged around a very noisy centeal courtyard. Very overpriced (thpugh so is all of Ushuaia). Stayed at a better hostel much closer to town for the rest of our visit.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.