Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Long Street Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 300 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 300 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
10.0

Lugar muito legal , localização perfeita , funcionários muito atenciosos e divertidos . Recomendo a todos que buscam diversão e conhecer pessoas incríveis ( do mundo do todo) .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 kvě 2017
8.0

Bit annoying that there is no free wifi or lockers in the room. All the girls working there are a lot of fun!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 bře 2017
8.6

Great place just a lack of hot pressured water in the showers as well as no WiFi was offered

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
31 bře 2017
6.0

War in besseren Hostels für den preis in Kapstadt! Bettwäsche war mit Flecken, Bäder mehr als renovierungsbedürftig. Atmosphäre aber sehr cool, dennoch nicht meine erste Wahl in Kapstadt.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2017
9.1

I had a great time there! The green backyard is a popular recreation area. If I am in Cape Town again, I would stay there!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
9.7

Really, really nice atmosphere! We spent 4 Nights in this hostel and we had a great time. We only met nice people over there and it never was boring.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
17 úno 2017
6.3

Even tho the location of the property is amazing, right on the best party street of Cape Town, the room that I got allocated was really badly structured. It was an ensuite dorm with 2 rooms, of which we got the room without a door. Parties will last till 2 or 3 in the morning and once there was a guy singing super loudly walking into my room. If you still want to sleep somehow, Longstreet backpackers will not be the best option for u.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 úno 2017
8.6

A bit of a party place, however, the staff is exquisitely nice and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
6.0

Ihr habt Euch im Datum geirrt, mein Aufenthalt im Long Street Backpackers ist erst im März. Nach Ostern könnt Ihr nochmal nachfragen. Herzlichen Gruß Wolf-Dieter Lazé

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 úno 2017
6.6

This place is nice and well located but the staff doesn't really seem to care about their customers. The reception is not located in the entrance so outsiders can come inside and nobody care. The first night someone who had checked out in the morning was sleeping in my bed wasted and the night after an outsider robbed my phone inside the backpacker while I was to the balcony with my friends. I think it's a shame to not feel safe inside a backpacker and it's a shame the staff doesn't care about it

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.