Hostelworld.com

Lodge 96

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 46 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 46 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
Lodge 96 Located at 96 Langenhoven Road, , Oudtshoorn.
Lodge 96
South Africa
Oudtshoorn 6625 96 Langenhoven Road
91% 46
-33.6037896 22.2093343
Lodge 96
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 kvě 2016
9.4

Very friendly and helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 dub 2016
9.4

De gastheer en gastvrouw zijn erg vriendelijk. Ze komen met leuke ideeen voor activiteiten in de buurt. Ze reserveren de gekozen activiteiten voor je en we kregen daardoor zelfs korting. Erg fijne plek met behulpzame lieve mensen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 bře 2016
9.7

From the moment we turned up, Matt the owner was friendly, incredibly attentive and informative. We arrived late after a long drive and without hesitation Matt was able to provide numerous options for where to eat, depending on taste, budget and whether we wanted to drive or not. One of the friendliest guys ive met during my 9 week stay in South Africa. He also had alot of information on the local activities and things to see. Dorm rooms were clean, good location and great value for money.DIOLCH

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 bře 2016
10.0

Outstanding hostel - more like a hotel!! Matt and Rosa are amazing and went above and beyond to help with everyything. From sorting out our hire car to recommending the best restaurant we have eaten at so far and chocolate shop! Nothing was too much trouble for them. Room also amazing and very clean! Thanks for a wonderful stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
9.7

Sehr sehr tolle Vermieter 😀Gerne immer wieder, sie haben einfach alles für uns gemacht...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 pro 2015
8.6

Matt is a really helpfull guy who made our stay really enjoyable. .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 pro 2015
7.4

Matt was very helpful offering lots of knowledge on the local area. Matt helped us to plan our time in Oudtshoorn.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 pro 2015
8.6

Der Host ist super freundlich und hilfsbereit! Das Zimmer ist standard und das Bett etwas hart. Wir hatten ein Zimmer mit privatem Bad, hatten eine Badewanne aber keine Dusche...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
6 pro 2015
8.6

very helpful and talkative owner with lots of advice for the area and good discounts to other places

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.