Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 152 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 152 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.8
Locanda Silva Located at Castello 4423, , Venice.
Locanda Silva
Italy
Venice 30122 Castello 4423
83% 152
45.4362554 12.3406720
Locanda Silva
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
6.6

Breakfast, shower and the room itself ok, if somewhat basic.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2016
8.3

Excellent séjour effectué dans cet hôtel idéalement situé, au calme et en plein coeur de Venise ! Petit déjeuner buffet et chambre confortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 dub 2016
8.9

Enjoyed our stay here. The staff was always nice and available (24 hour reception) and the breakfast was always a good start in the day. There was toast, croissants, muesli, yoghurt, different fruit, jam and cheese. I've stayed at hostel with a much smaller buffet - so this was really nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
8.3

Perfect location. Gentle and friendly staff. Reasonable price.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
9.7

Very well located and charming. Staff was very kind. For us it was a good stay, thanks a lot ! Grazzie mille :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 bře 2016
8.6

The bathroom is not super clean. Staff is very nice. Overall a good experience!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
5.1

Had to check out a night early because our room had ants everywhere. When we asked for help at the desk a man just handed us a can of bug spray..... Found a last minute deal at a near-by hotel luckily. We also had some issues with sufficient hot water our first night there.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2016
7.1

Lo mas importante es su ubicación, es ordenando, limpio y la atención es buena. El wifi respondió muy bien en la habitación y fue un poco incomodo subir las escaleras con valijas porque no tenia ascensor

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 bře 2016
9.7

Strategic and safe location, with very friendly and helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2016
8.3

Great location, walking distance to restaurants shopping and entertainment. Sandra was very nice and helpful in giving me recommendations to restaurants and getting transportation as I was traveling by myself. My room was small but it served its purpose. It was convenient to have sink and mirror in the room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.