Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 212 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 212 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2017
10.0

Excelente ubicacion, limpio y lo mejor de todo la atencion que brindan las personas que lo atienden... sabian mas de un idioma y te aconsejaban muy bien sobre los lugares a conocer y para comer o beber

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • FatimaGarrido
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2017
9.4

Al llegar por la noche, la ubicación me pareció peligrosa por estar en una calle estrecha y oscura. Sin embargo, estaba tan cerca del centro que mereció la pena. El desayuno, perfecto, con un personal atento. Y los recepcionistas maravillosos preparados para cualquier cuestión que me surgió.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Juanjo_Fer
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
9.4

Excelente lugar, el desayuno también. La atención también. Muy recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 srp 2017
9.4

great place, the breakfast can be a little bit better though. overall good place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
8.9

Even though we booked this on hostel world, when we arrived it was more like a basic hotel. It was such a great location in the San Marco district. Really helpful staff, breakfast included and room cleaning every day. If you're looking for a cheap, central all round place then I would definitely recommend here. We finished our trip in Venice and it was a lovely way to finish.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2017
9.4

Really friendly staff who were always happy to help out! It was a bit pricey, but that's just how it is when you stay in the historical centre. Overall, we were really happy with our stay here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
28 čvc 2017
9.4

Nice hotel for a fair price in the middle of Venice and it also includes a very good breakfast . I wish I could have stayed longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
21 čvc 2017
9.7

El hotel es lindo, bien ubicado las habitaciones algo pequeñas pero bien, el personal es sumamente amable y atentos es lo más destacable, la ubicación es muy buena.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
10.0

The location was perfect! the atmosphere was amazing! and it was in perfect walking distance from everything. The apartment was super clean and had everything we needed and was very safe and comfortable!.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 kvě 2017
6.9

Amazing staff and great location but the AC was broken which meant having the windows open. So I added to the already red smear of killed mosquitos on the walls and ceiling, for the ones I could find. The shared shower was also cramped and dirty. Breakfast was good, nice Woman that served it.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.