Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 482 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 482 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 6.0
Locanda Rocco Located at Via del Sole 5, , Florence.
Locanda Rocco
Italy
Florence 50123 Via del Sole 5
69% 482
43.7722302 11.2501378
Locanda Rocco
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
6.6

락커 사용료 1일에 1유로 따로 받음

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 dub 2016
7.7

Es cierto que hay una direccion y te mandan a otro lugar, el check in es en el edificio de enfrente y esta super mal explicado. La ubicacion de donde te llevan finalmente es buena pero no deja de ser una pension. Sin lockers . eso si, te guardan el equipaje todo el dia aun dsp de hacer che k out y el personal excelente.volveria porqur ya se la direccion exacta.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • NelsonO
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
6.6

Our stay wasn't very good. We must to paid €2,5 per guest per night, cause of taxes, despite the website says "all taxes are included". The room was very noise because the windows couldn't be closed. The bathroom were not clean. The rest was OK.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 dub 2016
8.3

La dirección que te marcan es diferente a la que en realidad es, el hostel es en realidad una pensión llamada Ottaviani que nada que ver con las fotos. Aún así limpio y práctico solo para llegar a dormir, cero ambiente de hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
9.1

Unica nota: i servizi igienici sono un po' datati, infatti la struttura non é recente, ma sono puliti e ben tenuti. Tutto dipende dal l'educazione di chi ci soggiorna. Nel complesso: la consiglierei a tutti

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
2.0

Dear folks, be careful before booking this so-called hostel. I had booked one night, but when I arrived there was nobody to let me in or even contact: I called, but they did not call back. So finally I had no place for the night...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 dub 2016
9.1

Amazing location Great staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 dub 2016
6.9

We had reservation in Roco but they change the place for another one. We had to pay more than the publication.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • pinah1106
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
6.0

나와있는 주소가 아닌 다른 호스텔로 묵었다. 종종 이러는 경우가 있는가봄 위치는 관광지랑 가까워서 좋았음!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 dub 2016
2.0

Cannot rate this place as did not stay there. We arrived and they didn't have our booking so moved us.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.