Hostelworld.com

Ljmonade

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 78 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 78 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.7
Ljmonade Located at Rua Manuel Joaquim Gama Machado No6, , Cascais.
Ljmonade
Portugal
Cascais Lisbon Rua Manuel Joaquim Gama Machado No6
86% 78
38.6965636 -9.4253253
Ljmonade
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 čer 2016
8.3

Very relaxing stay at this hostel! We enjoyed it although it was a little far from the restaurants and bars, and directions to the hostel were a bit difficult. The beds were comfy, good wifi and very nice people!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2016
4.6

El trato del personal fue magnifico. Miente en la descripción cuando dice que tiene parking gratis ya que no disponen de ninguna zona para aparcar, simplemente lo ponen por que en la calle puedes aparcar sin pagar. El wifi, al menos en la ultima planta donde yo es estuve, sencillamente no funcionaba. Desayuno escaso.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
15 kvě 2016
9.4

Nice hostel, but my room had no door, so I could hear noise from other guests in the lower level. Besides that, really great hostel, nice breakfast with pancakes ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2016
10.0

Ljmonade is the best hostel in Cascais!! Natalia, Julia, Raquel & Lizzie are the nicest girls!! They were so accommodating, kind & helpful!!! If your going to Cascais you have to stay at Ljmonde Hostel!! #besthostelincascais

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2016
8.9

A lovely place with really friendly staff! Just the place if you want to escape the city for a few days :) and the best breakfast we've had in ages! Would definitely come here again :D

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 bře 2016
9.7

Absolutely LOVED staying here! Very cozy, clean hostel. Felt like staying in a BB, except a much younger crowd. The staff was incredibly friendly and helpful. They planned excursions for us around Cascais, made a delicious breakfast, and were all around friendly! Would come back in a heartbeat.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2016
10.0

Best hostel I have ever been to. Very friendly staff and clean rooms. Good breakfast. I felt at home during my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • haleyhburns
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 bře 2016
10.0

The staff are what make Ljmonade Hostel truly special! I would definitely return just to see their lovely faces. Such a warm and welcoming place! Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2016
6.0

the mixed dorm room is kinda hard to live u can hear every single step when people walked in the night time ..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.