Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Living Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 4905 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 4905 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 kvě 2017
10.0

Ottima posizione 🔝🔝!! Tra stazione Rossio e Piazza del commercio (praticamente super centrale). Pulito, silenzioso. Personale accogliente e disponibile. Ho potuto lasciare la valigia fino la sera alle 18, dato che il check-out è alle 12, così mi sono goduta la città senza problemi di portarmi pesi in giro. Colazione a base di crêpes fatte al momento da signore del posto molto discrete. Inoltre, organizzano tour per Sintra, Cascais e Cabo da Roca. Io ci torno sicuro e a voi lo consiglio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Švýcarsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
10.0

very comfortable hostel in a great location... good also to chill

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 kvě 2017
9.4

Great hostel and very clean and trendy and felt like home! Only downside was the hostel doesn't have a young community vibe. My friends and I were looking to party with some new people but that's not really the vibe of the hostel. The pub crawl that we did go on, we weren't that impressed with - pretty low end/ tiny bars. The Wild Walkers (walking tour) was my favourite part of the trip. I would suggest to anyone visiting Lisbon to do it. HUGO our tour guide was amazing and so helpful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 kvě 2017
10.0

Amazing staff, super clean, safe, perfect location and really cute decor. Highly recommend, great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2017
10.0

Everything perfect !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 kvě 2017
9.7

Absolutely fantastic. The private rooms have amazing character. Locations is very convenient, just next to Baixa-Chiado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 kvě 2017
10.0

A great hostel in the heart of Lisbon!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 kvě 2017
10.0

One of the best hostels ever. Great location and brilliantly decorated - feels like a boutique hotel. Mix of guests of all ages and great friendly staff. Would higjly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2017
9.1

A localização do hostel é incrível e o staff muito atencioso. O grande porém fica pra ausência de um elevador quando se tem que subir 5 lances de escadas. Recomendo muito esse hostel e espero voltar outras vezes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • USA, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
9.4

Quiet and well kept place in center of everything. Recommended.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.