Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Liverpool International Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 647 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 647 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.1
Liverpool International Inn Located at 4 South Hunter St, L1 9JG, Liverpool.
Liverpool International Inn
England
Liverpool L1 9JG 4 South Hunter St, L1 9JG
84% 647
53.4020614 -2.9714584
Liverpool International Inn
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 lis 2016
5.4

It's an ok hostel for a quick nights stay. We were there for the weekend,the wi-fi didn't work once,the common room is awful with a couple of couches in there and a tv that didn't work. Our room was frozen with the heater not working so we had a portable heater which they took off us the next day without even asking us. The beds were terrible,the noise they made when you moved would wake the whole of Liverpool.staff were pleasant.We had to pay 50 pound each deposit which we didn't know about.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
9.4

The staff here was very helpful and professional. The kitchen was nice and spacious. The only thing i think could be improved would be the TV lounge room, as there was no way for me to turn the television on (no remote was there), but other than that I would like to stay here again in the future!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 srp 2016
10.0

That's OK.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rafavolpe
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 srp 2016
8.6

Gostei muito de me hospedar no hostel. Em geral atendeu muito por aquilo que eu paguei e, mesmo não ficando tão pertinho do centro da cidade, não esperava encontrar nada a esta altura um pouco mais longe. As recepcionistas ajudaram e foram muito simpáticas. A segurança é ótima a não ser pelo fato de as fechaduras do armário não terem funcionado no meu quarto. A cozinha é completissima e nã custava nada fazer um café da manhã um pouco mais completo além de café, pão e chá. Gostei e indico!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2016
8.9

La verdad que es hostel es bastante bueno. Estuve en una habitación de 4 camas con baño. La cama no estaba mal y la habitación era muy amplia. También todo está bastante limpio, la habitación y el baño. El servicio es servicial y te intentar ayudar bastante. Si vuelvo a Liverpool, sin duda volveré a repetir. Y sin duda, la habitación de 4 camas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
10.0

Cool hostel. Great international crowd of people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 srp 2016
7.4

Dommage d'une telle différence entre le personnel avec un accueil de jour très agréable et la "releve" plutôt froide du matin.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2016
7.1

Had a private ensuite double room, basically just a bed and toilet, felt the room lacked a homely atmosphere but definitely good value for money. Toilet wasn't cleaned properly. Overall a barely average experience.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
22 čvc 2016
6.3

Nice and easy, RECOMMENDED for the price

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čvc 2016
10.0

Brilliant hostel smack bang in the action in Liverpool. Would 100% stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.