Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Liverpool International Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 701 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 701 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 zář 2017
6.0

Está bastante bien ubicado, nunca me pude conectar al wifi y eso que casi no había huéspedes, el desayuno malísimo, había algunas rebanadas de pan con moho, no volvería

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 zář 2017
9.4

Good little hostel, rooms are very clean and tidy. Good location, walking distance to everywhere I'm the city. Not a really vibing hostel but it was perfect for what we needed and I would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • florenciadesilles2320
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 zář 2017
7.7

Normal hostel.. i was with 3 more girls so.. was good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • tgrehan
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
9.4

We arrived in the morning and were allowed to check into our room a bit early. The staff was very friendly and helpful and the rooms were grand. The bed wasn't the most comfortable, but after a long day of travel it was nice to lie down on anyway. They offer a full kitchen and left luggage service which was everything we needed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2017
8.0

Only one night, but staff were great, rooms were clean, didn't need much else

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2017
7.4

Not too far away from main area and really friendly staff!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2017
8.6

Had a very nice and decent stay at the hostel. Staff was very friendly and all the time with a smile. Even got a towel for free instead of the one pounder. Very kind. I will certainly come back when i visit liverpool again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
27 srp 2017
6.0

Decent hostel but very impersonal. You should be getting more for your money, both in terms of location and facilities.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 srp 2017
8.0

todo correcto

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 srp 2017
8.6

The hostel is well located, and it looks much more like a budget hotel. It is very clean, and silent.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×