Hostelworld.com

Lisbon Lounge Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 3,631 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 3,631 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
Lisbon Lounge Hostel Located at Rua de Sao Nicolau, 41st, , Lisbon.
Lisbon Lounge Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-547 Rua de Sao Nicolau, 41st
96% 3631
38.7104162 -9.1368739
Lisbon Lounge Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 čer 2016
10.0

Tiene una ubicación inmejorable, la gente es super amable y te ayudan un montón. Los baños son compartidos, pero están limpios y tiene buenas duchas. Las camas cómodas. El desayuno está bastante decente. Todo genial, seguro que volveremos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čer 2016
10.0

Stayed in many hostels thoughtout the world and have to say, I was pleasantly suprised how great this place was. So clean, daily and night activities. Room was on the top floor and the place has no lift but it keeps you fit 💪. 24hr reception, kitchen was huge. Rooms have a balcony as well. 100% will be returning. Thanks guys

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2016
10.0

The place is amazing and clean, the location is the best its really great, walking distance to everywhere and in the city center, the service is great! I would definitely go back and stay there!!! This is the beat option in Lisbon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
22 čer 2016
10.0

Awesome place! Great breakfast, really clean and comfortable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 čer 2016
10.0

This place is amazing! I've stayed in heaps of hostels and this is by far the best hostel I've stayed in. The rooms were really clean, had personal giant lockers underneath the beds, the rooms were massive, freshly made crepes for breakfast, the staff were awesome and really knew where to go, what to do and where to eat!!! Would highly recommend this hostel. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2016
10.0

Amazing hostel! Super friendly staff and with free breakfast :) my friends and I loved our stay here and wished it was longer than one night!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 čer 2016
10.0

Great value for great hostel near most activities, metro and river. Stay here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 čer 2016
9.1

very friendly staff and an excellent cook :D!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čer 2016
10.0

Dieses Hostel rockt!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2016
10.0

My friends and I are currently studying abroad in Madrid and decided to head to Lisbon for the weekend, and we are extremely happy that we did. Sophia and the rest of the staff at Lisbon Lounge Hostel provided us with everything we needed to make our stay as comfortable as possible. The facilites were all very clean, the beds were comfortable, and the location was perfect for where we wanted to go. Take advantage of the activities Lisbon Lounge offers, especially the Fairy Tale Tour!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.