Hostelworld.com

Lisbon Lounge Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3892 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3892 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

nothing more to say rather than AMAZING!!! Our walking tour guides Marco and Hugo were funny and informative! I will totally recommend the hostel to everyone goig to Lisbon!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
10.0

It was amazing!!!! Its a beautiful place, best location. And The service is great, people aré so niceeee!! Loved it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 úno 2017
10.0

Great place located in the middle of the city providing easy access to all the sights. Offers numerous activities for you to do, including day trips out of the city to Sintra and other locations. The rooms are nice and have secure space where you can fit all of your luggage. Yhe beds were comfortable and the facilities were well maintained. Lounge areas are nice to relax in and the staff are really friendly, remembering my name and greeting my whenever I entered the reception area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 led 2017
8.9

I enjoyed my stay at this hostel, but a major downer was that it was like a ghost town! Barely any others around, so it had a super antisocial vibe unfortunately. But everything else was great! If it had a more social atmosphere I would have given them a 10/10.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2017
9.4

Amabilidad, zonas comunes agradables, baños limpios y no masificados, perfecta ubicacion. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 led 2017
10.0

Me alojé por segunda vez. Hostel altamente recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 led 2017
10.0

房間寬敞十分舒適!浴室也很乾淨!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
8.0

Sehr zentral gelegen und sauber. Freundliche sehr hilfsbereite Mitarbeiter. Im Zimmer war leider weder Bügel noch Haken, so dass man auch kein Handtuch trocknen konnte. Ansonsten sehr zu empfehlen - Preis/Leistung ist Klasse.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
14 led 2017
8.9

Really nice stay, immaculately clean, staff were helpful and friendly. Low season so not so many people around.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
10.0

Bellissima struttura, proprietari cordiali, ottimo prezzo e posizione

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.