Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3,765 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3,765 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
Lisbon Lounge Hostel Located at Rua de Sao Nicolau, 41st, , Lisbon.
Lisbon Lounge Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-547 Rua de Sao Nicolau, 41st
95% 3765
38.7104162 -9.1368739
Lisbon Lounge Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • srdjan81
  • Serbia, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
20 zář 2016
8.6

Realy clean and spacious, but for some reason it felt a bit cold. Wifi was weak at.the fourt floor, breakfast was all right but nothing special. Sintra tour is a great value for 40 eur

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 zář 2016
10.0

muito bom!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
17 zář 2016
9.7

Bonito, bien ubicado y personal muy amable.super recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 zář 2016
8.9

The hostel has s good location ( close to Rua Augusta) rooms are clean and the interiors feature sm cool design. Friendly and helpful staff they let me change my reservation last minute and kept my rucksack even if I wasnt staying with them the day after. Only things that could be improved are the lockers as I think it s always better to be able to use ur own personal locker instead of just the key they provide. Also breakfast could include some eggs/ veg option but still lovely place :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
10.0

Hostal de calidad con un personal re buena onda. La calidad de un hotel con las ventajas de un albergue. El desayuno vale la pena y todos los espacios comunes son acogedores y cómodos. Lo recomendo para cualquier persona de paseo en Lisboa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
10.0

Friendly and welcoming hostelike with clean rooms and lots of communal space. Great range of organised activities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 zář 2016
10.0

O hostel é maravilhoso, a equipe muitíssimo atenciosa, café da manhã ótimo, banheiros sempre limpos. A localização é excelente mesmo, muito central, perto de duas estações de metrô e de paradas de ônibus. Confesso que receava em ficar em hostel, foi minha primeira experiência e recomendo muito! Você se sente confortável e à vontade, apesar de estar com pessoas estranhas. Minha mãe tem 50 anos e também adorou! Enfim, só posso deixar elogios :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2016
9.4

Nice hostel in the center of Lisboa. Beds are fine and rooms very clean. Thnx for the pleasant stay!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 zář 2016
10.0

People aren't lying when they say it's the best hostel they have ever stayed at.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2016
10.0

absolutely nothing negative to mention. Great dinner offered every evening; very clean; friendly people; it was a pleasure

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.