Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3914 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3914 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2017
10.0

I enjoyed my stay. The owner was wonderful. They had a list of activities you could do, along with lots of information on things to see. They offer a free walking tour too (on select days)!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 bře 2017
8.9

Prima volta in ostello e mi sono trovata bene. Pulito confortevole sembrava di essere a casa

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2017
10.0

Sehr angenehme Atmosphäre, zentral gelegen, sauber, interessant eingerichtet, empfehlenswert!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 bře 2017
9.7

Perfect location to visit all Lisbon districts ! Good breakfast, comfy beds and lot of space in the dorms. Dorma are big, new with a lot of natural light. Free lockers. Was almost empty on March so not a good time to meet people though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2017
9.4

Excellent location with many sights within walking distance. Comfortable and nicely decorated rooms. The staff were extremely helpful! The free breakfast is also decent.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • IwinTez
  • Norsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 úno 2017
9.4

Its been 10 years since I stayed here last time, and only had a one nighter this time. The location is great, walking distance to most things, jump on the buss/tram/metro for anything further away. Not too much going on the night I stayed there, but it still is a great hostel. Good facilities and equipment. Staff is friendly and available 24/7.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 úno 2017
9.7

Excellent hostel and it is well situated in a popular area of Lisbon. The hostel is slightly hidden from view on the street, so ensure that you pay attention for it. The room are fantastic and each room has a common area too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
10.0

Nous avons passé un séjour magnifique à Lisbonne et en particulier au "Lisbon Loung Hostel". Le personnel est adorable et très compétent. La propreté des lieux est un sans faute et l'ambiance déco "street art" et "recycling" nous a émerveillés ! Nous ne pouvons que recommandé cet établissement et nous y reviendrons certainement.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
10.0

Fantastic place, loved everything about it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2017
9.1

I always recommend this place. It's an awesome place to stay over

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.