Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 4049 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 4049 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2017
10.0

Basically, as you will see in other reviews, this hostel is one of the best. My favorite feature was the spaciousness of the dorm room, with plenty of space between the bunk beds, three outlets per person, and sturdy bunk beds. No complaints.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2017
10.0

매우 좋은 위치! 코메르시우 광장 3분, 호시우 광장 7분 걸림. 실내도 깔끔하고 예쁘게 잘 되어있어요. 각 층마다 쉴 수 있는 공간이 되게 잘 되어 있는 듯. 아침에 주는 조식이 진짜 최고.. 크레페를 바로 구워줘서 누텔라 발라먹었는데 세상 행복했어요.. 근데 2층 침대가 쫌 높고, 더워서 창문 열어놓으면 쫌 많이 시끄러워요 그거 말고는 직원도 짱 친절하고 다들 여유롭고.. 좋았어요!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
19 čer 2017
8.6

必须要耳塞和眼罩。房间靠近街道,一直都很吵,没办法好好睡觉。窗帘几乎没用,一大早就会被晒醒。除此之外都挺好的,员工很热情。组织的city tour很烂,浪费时间。说是最好的青旅真是过誉了。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2017
10.0

O hostel é muito bem localizado (pertinho do metrô), com funcionários bem simpáticos. Os quartos são limpos e amplos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
9.7

Excelent hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 čer 2017
9.7

Super friendly and helpful staff, big washrooms and generally a quiet hostel. The Alfama walking tour and the fado tour were amazing and worth it! There are really nice, big lounges on each floor and on the ground floor. The only complaint I have is that the wifi signal in our room was weak because we were up on the third floor. Otherwise this is an amazing hostel and I would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 čer 2017
9.7

Perfect location in close proximity to Alfama and Barrio Alto. Nice room with a comfy bed and fantastic view. Great vibe and solid offerings of day/night tours and activities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
8.9

Leuke en gezellige plek in hartje Lissabon. Je loopt de deur uit en kan zo aanschuiven bij een van de vele restaurantjes. Fijn personeel, denkt graag met je mee.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
10.0

I had an amazing time at Lisbon Lounge Hostel and I strongly recommend it to anyone willing to travel as a backpacker and get to meet new people!! On top of that, the staff is very nice and always willing to help :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čer 2017
10.0

First hostel in Europe. They really set the bar high!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.