Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3,873 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3,873 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
Lisbon Lounge Hostel Located at Rua de Sao Nicolau, 41st, , Lisbon.
Lisbon Lounge Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-547 Rua de Sao Nicolau, 41st
95% 3873
38.7104162 -9.1368739
Lisbon Lounge Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
10.0

Bellissima struttura, proprietari cordiali, ottimo prezzo e posizione

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 led 2017
8.0

The facilities were awesome (great breakfast, big rooms and individual lockers with keys). But I've noticed that there were a lot of dust in the sheets in the first night. I asked them if they could change them, and they did it, even though it remained to irritate my eyes and nose. I'm the end, I got a conjunctivitis.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
10.0

Absolut perfect place to stay for our night in Lisboa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • natydsanchez
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
9.1

Most likely the cleanest hotel I've probably ever stayed in. A lot of space in the 6-bed mixed dorm and breakfast if great. Needed to find the hostel by its address rather than "Lisbon lounge hostel" on google maps, other than this - the location is great and would definitely recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sjohre3893
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 led 2017
9.7

Excellent and kind staff, very clean and comfortable with very nice sized rooms and good beds. Very good location. Breakfast not as good as some other Portuguese hostels but reasonable. All in all an excellent hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 led 2017
10.0

Awesome hostel! Atmosphere, staff, rooms, all is very nice!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
10.0

Hostel muy céntrico, al lado de la avenida augusta donde se encuentran los comercios y restaurantes. Además a 2 min de la estación de metro. Las habitaciones son espaciosas y los baños están reformados con plato ducha. En el desayuno se sirven crepes recién hechos y el servicio del hostel es amable. Volvería a repetir!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 pro 2016
10.0

Lugar maravilloso para quedarse varios días. Muy lindo, impecable, la atención excelente y en una ubicación perfecta. El hostel ideal en Lisboa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 pro 2016
9.4

Muy bien situado, personal amable, muy limpio, solo eche en falta toallas, secadores( no funcionaban). Por lo demás una estancia muy agradable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
10.0

staffs were very nice, the price is also low. on top of that, the site is nearby the shopping zone, next time, i ll still choose this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.