Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 4184 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 4184 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2017
10.0

Muito bom! Ótima localização, rodeado de restaurantes e lojinhas. A recepção é muito boa e tudo muito limpo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 srp 2017
9.4

Everything was great! The only "bad" thing that happened was that one day our key wasn't working but they solved it right away. Very clean, a lot of space and big and clean bathrooms. I would only add an air conditioning so we shouldnt open the windows since it is a little bit loud outside (because of the great location). The staff was super friendly :D I would totally come back!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 srp 2017
9.4

It is well located, with clean rooms and bedrooms all the time, plus the rooms are quite big. One distinction about the hostel is their breakfast, depending on the day you get either pancakes or eggs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
6 srp 2017
9.7

Awesome location - close to the Prace de Commercial. Facilities are brilliant - wifi works fine, breakfast is really good. Staff are super friendly and helpful. Hostel ties up for a walking tour, which was really nice. There is dinner at the hostel every evening - made by an Italian chef - it was so tasty. Beers are cheap at the in-house bar (and there is a welcome shot when you check-in) Dorms are really nicely done and modern. Everything you need from a hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • VitorHuP
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2017
10.0

Excelente Hostel! Café da manhã muito bom, extremamente limpo e organizado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
4 srp 2017
10.0

The staff are lovely, the bedrooms are spacious with excellent locker facilities. Free breakfast is the best free breakfast I've ever had in a hostel. Overall our stay was fantastic and I will come back if I return to Lisbon 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2017
10.0

LLH is a very nice hostel in old town of Lisboa. Rooms are big and clean and I could sleep very well in the bed. Stuff are always availble and very frendly. If I come back to Lisboa I'll Stau here again:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2017
9.4

Staff is great, they help as much as they can. The location is very central, good beds to sleep on, and they try to do different activities for hosts, like free tours, excursions, bar,...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
10.0

Clean, friendly staff, perfect location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gabrielmeneghetti_54762
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 čvc 2017
10.0

Perfect! Near the city center and with a friendly and kind staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.